01.04.07

PJ-Day


Küll siin Ameerika mandril armastatakse neid lühendeid! Olin laste koolist väga tuttav PA-day või PD-day'ga, aga nüüd tulid lapsed esmaspäeval koju ning teatasid neil tuleb kolmapäeval PJ-day. Muidugi vaatasin neile pika pilguga otsa, kuigi nad väitsid, et samasugune päev oli ka eelmsiel aastal. Siis pidid nad teineteise võidu 'tuhmile' emale seletama - see on maakeeli pidžaama päev! Pidime siis nende ööriided üle vaatama ja Kirke pükstele uue kummi sisse ajama, et need mitte liiga kergelt puusale ei libiseks (isegi kui see mõnede teismeliste jaoks just väga moekas on).

Kolmapäeva hommikul olid lapsed väga kiiresti riides ja imestasid, kui vaatasid mind ikka veel oma pidžaamas ringi kõndimas, kas sul on ka täna PJ-päev! Mina arvasin, milline tore mõte! Võiksime jah pangas sama teha, ja tegelikult miks ainult pangas, palju toredam oleks, kui terves provintsis või riigis oleks üks PJ-day! Nii on meil nüüd siht peilida välja poliitikuid, kes meie ideed toetaks ning parlamendile esitaks!!! Või ei ei jää meil muud üle, kui ise poliitikas oma kätt proovida!

P.S. Seletuseks veel PD-day (professional development day); PA-day (professional activity day või vahel ma ütlen parent appreciation day. Mõlemad päevad tähandavad, et kooli ei ole ning õpetajad teevad midagi väga tarka, mida täpselt, pole mul siiani õnnestunud selgeks saada. Enamasti toimuvad need sel nädalal, kui lapsed oma tunnistused kätte saavad ning õpetajatel on kokkusaamised lapsevanematega.)

P.S.S. Hoolimata 1.aprillist ei ole ööriiete päev mitte väljamõeldis! Millegipärast meeldib neile teha igat sorti muid imelikke päevi (näiteks crazy hair-do day, orange day, pink day). Need klassid, kes kõige rohkem punkte saavad (kes vastavalt päevale riides on), võidavad midagi. Mari ei osanud täpselt öelda mida, ta arvas vahel saab klass näiteks pizza.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)