18.11.07

Karate sügisturniir

Järjekordsed võistlused karates (shito-ryu itosu-kai) läbi. Seekord oli üks grupp ka Itaaliast kohal lisaks tavapärastele võistlejatele üle Kanada. Kirkel läks väga hästi katas, kus ta võitis oma alagrupis esimese koha. Pildil ongi Kirke oma parima sõbranna Chen-Cheniga, kes alustas Kirke pealekäimisel karatega eelmisel aastal ja nüüd sai kolmanda koha oma vöögrupis. (Chen-Chen on Hiina neiu, kes õpib samas koolis, kuigi mitte alati ei satuta samasse klassi, nagu siinse kombe kohaselt neid klassi koosseise igal aastal muudetakse). Muidugi ei puudu pildil kohustuslik sarvede tegemine.


Järgmisel pildil on meie klubi Honbu esindajaid. Mari on Jaapani neiu selja taga, kes on Torontos mõneks kuuks kodu leidnud, et siis jälle tagasi minna. Honbu sildist paremat kätt on Kira, kes on vaid paar aastat tagasi oma ema-isa, venna ja koeraga Moskvast siia kolinud. Ta on selline tore 16-aastane neiu, kes on leidnud Toomases hea vanema venna, kes teda harjutustele kaasa võtab ning vaatab, et kõik on just nii kui vaja. Me räägime temaga peamiselt inglise keeles, kuigi saame väga hästi vene keelest aru (praktika puudumine on vene keele täielikult roostetama pannud). Peame aeg-ajalt seda talle meelde tuletama, kui ta oma boyfriend'idega telefonis lobiseb. (Milline rahvaste sõprus meil siin valitseb!!!) Kiral ei läinud seekord väga hästi, kukkus esimeses ringis vabavõitluses välja, kuid kevadel võitis ta kulla!
Seljaga on meie poole Anne, kes vabal ajal laulab ja hetkel oma sünnipäevakingitust teistele näitab.


Siin on juunioride mustad vööd reas, kõik alla 16-aastased. Mari ja temast vasakul seisev Rachel alustasid kunagi samal ajal ja on kõige nooremad selles grupis (nii on ka raskem teiste vastu võistelda). India poiss käis eelmisel aastal meie klubis, kuid on teise üle läinud, sest nad kolisid meie lähedalt ära.


Toomas ütles, et ma pean kindlasti selle pildi üles panema, kus Kirke mingit väga uhket lööki vabavõitluses sooritab. Kuna tema kaalus ja vöögrupis polnud vastaseid, siis pandi ta kõrgemasse kategooriasse - Kirke pidi juuniordie mustade vöödega võistlema (jäi viiendaks).


Ja lõpuks muidugi pilt Toomasest, kui ta oma katat esitab. Ma ei olnud seekord kaasas, sest enesetunne oli väga nigel, kuigi oleks väga tahtnud kohal olla. Kirke oli usinalt vahepeal vabatahtlikku tööd teinud ning aidanud pizzat ja muud söödavat müüa. Oli väga uhke selle üle! Lõppkokkuvõttes läks väga hästi! Kõik tulid rahulolevatena tagasi!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)