07.02.08

Lumine Toronto

Kõigepealt aitäh kukupaile kingitud südame eest! See tegi mu südame eriliselt soojaks!!!

Täna oli imeliselt ilus päev - päike oli otsustanud üle pika aja meid rõõmustada ja kui mu töökaaslane küsis, kas mul on uusi talvepilte, siis läksin ma lõunatunnil fotokas käes tema palvet täitma ;) Nii et kannatust-kannatust, siin on veel pilte meie talvest!
Seekord näeb isegi CN-torni kaugelt ära. Lund on nii palju maha tulnud, et enamasti on väiksemad oksad lume raskuse tõttu oma kauni valge kuue kaotanud.


Need, kes Torontosse sattunud, peaksid selle maja ära tundma (Toronto Eesti Maja), kuigi ilmselt mitte just paljud ei kipu talvel siia puhkama. Küll aga need kanada-eestlastest pensionärid, kes jagavad oma aega Kanada ja Eesti vahet, ikka nii et suved Eestis ja talved Kanadas (vanas usus, et Eesti suvi pole nii kuum kui siin ja Kanada talv on malbe ja lumevaene, aga ilmataat teeb loomulikult oma vempusid...)


Kellelgi pole just väga kerge oma autoga sõitma minna...


Reede pani mõtlema, et vahel tasub ka taevasse vaadata...


4 kommentaari:

  1. Ilus, väga ilus on teil seal :)
    Ei tea, kas meile sel talvel üldse tuleb lund. Muidu igas veebruaris korra on ikka tulnud paks lumeke paariks päevaks. Eelmisel aastal näiteks tuiskas sõbrapäeval vastu vahtimist.

    VastaKustuta
  2. Seekord on tõesti imeline! Lugesin just, et igasugused lumesaju rekordid Torontos on purustatud. Lund on tulnud rohkem kui kahe viimase aasta jooksul kokku.
    Loodan, et midagi sinna lõunapoole ka jõuab :)

    VastaKustuta
  3. Oehh.. kui ilusad lumised pildid!
    Nagu kunagi lapsepõlves. Eestis:)

    VastaKustuta
  4. Anonüümne12/2/08 09:50

    Tore on siit Eestist vaadata ilusaid talvepilte. Siis aknast välja vaadates ei paistagi see talv enam nii masendavalt porine. Need pildid on ilmseks tõestuseks, et lumi kui ilmastikunähe veel eksisteerib ja päike pole ka veel kustunud....-K-

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)