29.03.08

Neljajalgne töökaaslane


Laupäeval on meil vahel rõõm tööd jagada ühe kutsuga. Meid on vähem kohal ning suured ülemused tavaliselt tööl pole (kuigi ma ei arva, et sellest suurt numbrit tuleks). Hille on mõned korrad oma koera kaasa võtnud ja sellega meie tuju mitme kraadi võrra tõstnud. Kuki (ma kirjutan eesti moodi) on päris vanaks jäänud, hall ja kurt, kuid hästi sõbralik!

Olen kusagilt lugenud, et kassid töö juures muudavad õhkkonna palju paremaks! Kui ma mäletan õieti, tuli sellest juttu, kui ühes ühispangas kassid ringi käisid. Meil käis mõned aastad tagasi üks kass mööda Eesti Maja ning sattus vahel ka pangauksest sisse. Kui ta ära kadus, olime kõik väga kurvad. Vahel oleme omavahel arutanud, kuidas meil ikka üks kassike siin võiks olla. (Eriti siis kui selles vanas majas taas kord hiired tahavad võimust võtta :)

Kui keegi ei usu, et mõni asutus enda juures kasse peab, siis kliki siia. Juhtkonna nimekirja lõpus on huvitavad nimed: Nooka (Senior Office Mammal) ja Connie (Junior Office Mammal).

2 kommentaari:

  1. Meil on töökohas kass, täieõiguslik tegelane, oma kindla kohaga ja puha. Ja aastaaruannetes saab ka alati ära mainitud.

    VastaKustuta
  2. Tõesti tore! Järgmine kord kui meile kiisut pakkuma tullakse, peaks vist ikka ta vastu võtma :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)