12.03.08

Raamaturiiul

Maureen Jennings Vices of My Blood"

Avastasin selle kanada autori mõni aasta tagasi ning sattusin kohe vaimustusse. Ta kirutab detektiiv Murdoch'ist, kes elab eelmise sajandivahetuse Torontos. Huvitav on lugeda tuttavatest kohtadest ning saada parem pilt kunagisest Toronto/Kanada elust.

Maureen Jennings on ise ajaloolane, kes on korraldanud jalutuskäike ajaloolises Torontos. Kunagi mõtlesin, oleks põnev mõnest sellest osa võtta, kui ta ikka seda teeb.

Sel talvel hakati näitama raamatute järgi vändatud seeriat telerist. Mulle meeldib seal peaosa mängiv näitleja Yannick Bisson. Siin on link nende kodulehele.


Jessica Conant-Park Simmer Down (Gourmet Girl Mystery)

Kui sulle meeldivad kriminullid ja armastad köögis toimetada, siis selles raamatus on mõlemad kokku toodud. Olen varem lugenud Diane Mott Davidsoni ja Claudia Bishopi teoseid, milles mõrvaloo kõrval leiad retsepte lugejale järgi proovimiseks. Huvitav kombinatsioon!

Siinse peategelase Chloe Carte'i sõber on kokk, kes on avamas oma restorani: Simmer. Chloe suudab lõpuks lahendada ühe tähtsa tegelase tapmisloo. Hästi lihtne ja tore lugu, kui pole sugugi tahtmist end mõnda keerulisse sündmustikku mässida.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)