07.04.08

Poeskäik

Kas pole tore, kui poodi minnes tervitavad sind selline tore poiss ja tüdruk!
Nädalavahetusel oli kohalikus (meist umbes kahe kilomeetri kaugusel) Loblaws keti kaupluses suur „pidu”. Terves poes pakuti huvitavaid roogi ning need kaks lõbusat noort kutsusid osalema poe teisel korrusel organiseeritavatest kokanduskursustest. Seekord ainult maitsesime kokkade poolt valmistatud toitu. Mütside peale on kirjutatud PC, mis tähendab „President's Choice” - see on Loblaws'i enda firmamärk, mille all müüakse odavamalt mitmeid kaupu. Tervet poeskäiku saatis elav muusika, kaks noort musitseerisid rõdult.




Kord kirjutasin Ken Valvur'ist, kohalikust sushi kuningast. Hiljuti ilmus uus artikkel MacLean's ajakirjas, milles ta märkis, et tal on õnnestunud teha midagi erakordset, nimelt müüakse Bento Nouveau sushit ja tooteid suurtes kauplustes oma töötajatega. Järgmisel pildil ongi näha tema firma letti ning tema firma töötajat.


Ja mõned pildid suurest kauplusest, mis on väga puhas ja kena, kuid hinnad ei ole mitte just kõige soodsamad... Enamasti ei pakuta toidupoodides toitu ja riideid ja muid tööstuskaupu koos. Nüüd hakkab see siin tasapisi muutuma. Loblaw kaupluses on olnud müügil laste riideid ja köögitarbeid, nüüd avastasime, et ka naiste riided on poe ühe osa vallutanud.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)