22.06.08

Suvepidu 2008

Lapsed saavad koolist lahti kolmapäeval. Pidasime oma tavapärase suvesünnipäevade peo sel nädalavahetusel (suvel kaovad kõik ei tea kuhu - kaasa arvatud minu tüdrukud - nii on tore oma koolikaaslased kokku kutsuda enne kui see juhtub). Mari-Kirke rõõmustavad, neil on pidu kanada kooli lastega, siis päris pidu Eestis ja viimaks veel üks pidu meie siinsete eestlastest sõpradega. Seletasin küll, et kuna nad on sündinud nii lähestikku, siis on nad ikka kaks pidu väärt! Kolmanda võib ju ka pidada, sest nad on lõpmatult kallid :).

Kui ma tavaliselt olen kõvasti vaeva näinud, siis sel aastal võtsin asja väga rahulikult. Käisime eile õhtul poes. Hommikul panin tainga kerkima pizza jaoks ning küpsetasin peaaegu sada muffinit.

Kahel esimesel pildil on kõigepealt Mari sõbrannad ning teisel Kirke omad. Hanna on meil nädalavahetuseks siin, muidu oleks nende Aasia päritolu neidude vahel vaid kaks valget pead...

Külalised juba ootavad, millal saavad ise oma pizza valmis meisterdada. Seekord pidime seda meie kitsas köögis toimetama ja vahetustega, sest vihma hakkas pisut tibutama.

Pizza maitses väga hea! Olin teinud pärmitaigna, mis põhines petipiimal (buttermilk).

Muffinite kaunistamine. Tuhksuhkrust ja sidrunimahlast sai magus kate, peale riputati kaunistusi. Väga vähe jäi väikekooke järele. Peaaegu kõik söödi seekord ära!

Lapsed avavad oma kinke!

Mis on laste lemmikmängudeks - ikka elektroonilised vidinad - Nintendo DS.

Õnneks ei olda siiski unustatud tavalist mängu tänaval. Lastel oli lõbu laialt, loodetavasti ei torisendu naabrid oma tubades liiga palju ja ei toppinud kõrvu kinni... Ega selline pilt siin eriti tavaline pole!

Viimaks rullisin lahti järelejäänud taigna, riputasin peale hästi palju seeni (millest keegi eriti ei olnud hoolinud) ning muid pizzategemise jäänuseid. Sain siis viimaks Tomi ja Jaanikaga maha istuda ning hinge tõmmata.

Eelmistest pidudest siin.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)