28.06.08

Suvevaheaeg

Esmaspäeval said lapsed oma tunnistused kätte! Mari oli taas kord „honour student”, mis tähendab, et keskmine hinne oli üle 80%. Kirke tunnistusel ei olnud samuti viga midagi. Ühtegi Cd polnud, ainult üks A oli Bks muutunud. Olime natuke üllatunud, et ta taas kord nii hästi esines, sest minu meelest ei õppinud ta sel korral sugugi nii palju kui oleks võinud...

Kolmapäeval oli viimane koolipäev. Siinse kombe kohaselt jäid lilled õpetajatele viimata. Selle asemel leidsin Mari meessoost klassijuhatajale raamatu „1001 Ways to Save the Earth”, mis oli õpetajale väga meeldinud. Mulle meeldis tegelikult ka, sest see oli täis väikesi nõuandeid, kuidas paremini meie planeediga ümber käia.

Kirke õpetajale ostsin kõigepealt koti, mida saab kergesti pisikeseks keerata ning alati kaasas kanda (Envirosax on Austraalia kompanii, kelle kottidest hiljuti ühes ajakirjas lugesin ning nüüd poest avastasin). Lisaks veel kenad tume-tumesinised sillerdavad kõrvarõngad, mis õpetaja sõnade järgi hästi tema kleidiga kokku sobisid. Kivi on inimese poolt valmistatud - kunagi 17.sajandi Veneetsias segati kogemata
kokku klaas ning vask ning tulemuseks oli goldstone ehk kuldkivi. Hästi huvitav ja ilus on see. Loomulikult, missugusele naisterahvale ei meeldiks midagi sillerdavat :)

Kirkele küpsetasin shokolaadikooke kaasa, sest neil oli viimasel päeval väike pidu. Mari klass pidutses juba eelmine nädal, kui Mari muffineid valmistas! Nüüd on siis suvi päriselt käes. Mari läheb oma korealasest sõbrannaga laagrisse nädalaks, Kirke on kodus. Mõlemad ootavad muidugi juba Eestisse reisi!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)