20.08.08

Eestit avastamas...

...iga ilmaga, linnas, metsas.



Muutunud on see, et lapsed on suuremad ning ega enam pole nii kerge neid niisama välja saada võrreldes sellega, kui nad veel paar aastat nooremad olid. Iga on ilmselt selline, kus on vaja vastu vaielda ning põhjalikult uurida, mis ja kuidas ja kuhu ja miks! Ning siis põhimõtteliselt enamusele ettepanekutest 'ei' teatada. Eks siis mossitatakse pisut, kui ikka asi läbi viidud saab, mis sest et see lõpuks ette arvatust palju toredamaks osutub.

Teisalt mõtlen, kuidas ma väikeste lastega jõudsin nii palju ette võtta, kui varem Eestis olen olnud. Ilmselt tänu sellele, et nad nii sõnakuulelikud olid. Proovin muidugi neid rohkem kultuuri juurde tuua (Tom tegeleb tavaliselt aktiivsema poolega), kuid ei taha ka eriti enam üle pingutada. Mõnikord võivad asjad üsna viltu minna.

Nagu mõned aastad tagasi, kui Siiri Sisaski kontserdil esireas istusime ning pisem mul suure õhinaga alguses esinenud kõhutantsijaid jälgis, siis aga Sisaski esimese laulu ajal hiljuti õpitud pöialdega negatiivse arvamuse avaldust kasutas - väga piinlik, kuid ehk andestatav, sest ta oli veel väike. Hiljem jäi ta juba mu süles lihtsalt magama... Nüüd ilmselt oleks ta pisut viisakam esinejate suhtes, kuid eks emme kannataks topelt seda pahameelt täis olevat neidu, kui midagi meeltmööda pole.

Ja nii ma võtan asja palju raulikumalt! Püüan meeles pidada, et see on ka minu puhkus ning ma ei pea koju jõudes puhkamisest puhkama ;).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)