25.08.08

Toidust Eestis

Puhkusel olles ei taha ma muidugi liiga palju aega toidutegemise peale kulutada. Samas on Eestis nii palju häid valmistooteid, mille kohta küll lugesin, et liigne tarbimine pole sugugi hea. Aga ehk see meie lühike siinolemine ei mõju meile halvasti. Kirke on õppinud ise muna praadima ja Mari valmistab vahel pannkooke!


Mina olen õnnelik praetud pelmeenide, Merevaigu ja juustuvorsti üle ning maiustan Merekivikeste ja sefiiri kallal :). Merekivikestega on mul eriline suhe, sest ema tõi neid meile lastena tihtipeale poest kaasa. Tol ajal olid pakid väiksemad ja ega ta meile neid niisama kätte andnud. Need kukkusid alati mingi imetrikiga laest alla :). Proovisime alati küll tähelepanelikult asja jälgida, kui nipile pihta ei saanud!

Muidugi ei anna eesti küpsetisi Toronto omadega võrrelda, kuid ma püüan siiski piiri pidada :). Ja kõik need erinevad imemaitsvad kalatoidud! Ja leib, eriti koorikleib on minu lemmik! Lastel pole minu mälestustest aimugi ning proovitakse leida midagi, mis on neile tuttavam. Õnneks nad siiski nälga ei jää :)!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)