12.09.08

Kodus

Reede õhtu... enamvähem olen saanud üle ajavahest, kuigi siiani olen öösel kolme ajal silmad pärani proovinud mõelda meetodite peale, kuidas uni tagasi tuleks! Viimasel kahel ööl olen mingi ime läbi täpselt 3.33 kella vaadanud... kas see peaks midagi tähendama :). Mõni oskab seletada, kuidas iga tund ajavahet tähendab ühte päeva toibumisaega - siia lennu puhul siis tervelt nädal aega!

Tegelikult oleme aru saanud, mida kiiremini surume end vastava ajavööndi rütmi, põhiliselt ikka magamaminekut venitades „õigele” ajale, seda rutem saame oma elu normaalse peale nihutada. Raske on aga õhtul end üleval hoida. Saabumispäeval hakkasin kohe kohvreid lahti pakkima, kuni enam ei jõudnud ning jätsin paraja segaduse keset elutuba kiisude rõõmuks, kes seal möllamiseks toreda koha leidsid. Kolmapäeval olid lapsed truilt karates tagasi. Sealsete kaaslaste jaoks olime Draakoni komme kaasa võtnud, mis üldise heakskiidu teenisid (marmelaadikomme oleme pakkunud siinsetele lastele, kuid need on liiga võõra maitsega olnud). Eile tegime oma tavapärase jalutuskäigu raamatukokku ning tagasiteel oli tunne, et jääks lausa püstijalu magama!

Meie normaalne elu algas samas juba eilsest, ainult ühe päeva olimegi kodus reisiväsimust puhkamas. Mina tööle, lapsed kooli! Metroojaama juures tervitas mind üks siinsesse parlamenti pürgija (meie äraolekul on kuulutatud välja uued valimised); surus kätt ning pomises midagi erilisest soovist hommikul tulla minu kätt suruma (või midagi sellesarnast :). Oh, milline vastuvõtt esimesel tööpäeval peale puhkust!

Kirke rõõmustas, et ta sõbranna on samas klassis ning teatas kahest uuest tüdrukust, kellega on koos tore mängida (üks pidi olema Makedooniast ja teine Somaaliast või Indiast... ma ei tea, kuidas need üsna erinevad kohanimed talle ajusoppi jäid. Uurisin, mis värvi neiu nahk on, kuid ega sellest palju kasu ole, sest Indiaski on tumedamanahalisi). Mari klassijuhatajaks sai õpetaja, keda ta kõige vähem endale tahtis. See ei pidanud tähendama, et ta hea õpetaja pole! Lihtsalt teised oleks talle rohkem meeldinud!

Nii me siin vaikselt toimetame ja proovime pilvedest maa peale jõuda, see tähendab oma tavarütmi tagasi saada...

2 kommentaari:

  1. Selle kellaaja kohta - ega Sa kogemata CSI New Yorki vaata? Seal mängib kellaaeg 3.33 olulist rolli, aga millist, pole veel selge.

    VastaKustuta
  2. pean tunnistama, et olen üsna kehv telerivaataja, kuigi mõne CSI peale olen sattunud ning need on isegi mulle meeldinud.
    uurisin, mis see 3.33 tähendas seal. olid mingid telefonikõned iga päev samal ajal, rohkem ei tea... üldiselt ei ole ma suurt ebausklik, ainult vahel on huvitav, kui taolised kokkusattumused juhtuvad.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)