01.09.08

Kooli...

Lapsed käisid siinses koolis avaaktusel. Mul oli tunne, nagu oleks ise uues koolis alustanud... ja eks tüdrukudki olid pisut ärevuses. Muidugi ei tähendanud esimene koolipäev pikki tunde nagu Kanadas, kus suure hooga kohe alustatakse.


Tegelikult on kena eestlaste komme lipud tarkusepäeval välja tuua! Isegi president peab uue õppeaasta puhul kõne. Tänvavatele on äkki ilmunud hulgaliselt noori, täna paljud korralikult kleidis või ülikonnas, lilled käes... Ainult minu lapsed läksid nii kuis läksid, sest ega kohvrisse palju asju
kaasa mahu :). Kirke oli kahe vahel, kas minna või mitte, kuid olime eile poes ja ostsime mõned vihikud ning topid. Õhtul sättis ta juba asju kotti ning valmistus minekuks! Tore!

Olime kokku leppinud, et tüdrukud tulevad koos tagasi. Äkki helistas Mari ning teatas, et ta läheb oma uue sõbranna juurde, kas ma võin Kirkele seda minna ütlema!!! Nii kärmesti see tal käiski... Vanaema-isa tõid laste jaoks tähtsa päeva puhul lilleõie. Vaatame, kuidas neil selle nädala jooksul läheb, kuni uuesti oma asjad peame pakkima ning Toronto poole teele asume!

2 kommentaari:

  1. Anonüümne2/9/08 22:34

    Oleks akki voinud meie majal olevast lipust pildi teha voi mis:)

    VastaKustuta
  2. hea meelega, kui teadnuks, kus see maja asub :) tegelikult on kõigi majade lipud eriliselt ilusad, kuid seekordse lipu omanikku ma tõesti ei tea...

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)