24.09.08

Toomakool


Oleme omavahel hakanud meie kooli Toomakooliks kutsuma :). Pildil on nad just oma kooliõhtut lõpetamas. Teise korra järel pole veel keegi alla andnud ning huvi on ikka kõrge! Hästi tehtud, Tom! Juba plaanitakse uut koolitööga seotud väljasõitu ehk field trip'i, nagu neid Kanada koolis kutsutakse. Kui ilm alt ei vea, siis võtame selle laupäeval ette.

Jõudsin teisipäeval pisut varem koju ning uksest sisse astutdes kuulsin, kuidas lapsed hõikasid: „Direktor tuleb!” ja Mari korraldust: „Peab püsti tõusma!” Väga head kombed on nad saanud Toronto Eesti Koolist või kohalikust... ma pole kindel, kas nad samamoodi peavad siin koolis direktorit tervitama. Uurin asja!

2 kommentaari:

  1. vaga vahva kool on teil kodus. avastasin siin moned nadalad tagasi sellise lehekulje nagu miksike.ee, mis on moeldud just valismaal elavate koolilaste jaoks. Ehk Tom leiab sealt midagi oma koolilastele.
    Mina pean ka vist alates jargmisest aastast oma 7ks saavale tudrukule kodus ise opetama hakkama, sest elan piisavalt kaugel Eesti majast, et seal teisipaeva ohtuti kaima hakata.

    VastaKustuta
  2. aitäh! nii armas, kui on neid, kes nõuga oskavad abiks olla.
    miksikesest olen väga hästi teadlik, sest nii mõndagi sai sealt kasutatud, kui ma ise eesti koolis õpetasin. kindlasti leiame sealt materjale, eriti meie suuremale, kellele peab midagi raskemat puremiseks ette panema :).
    teisipäeva õhtud on olnud meilegi parajaks koormaks, kuigi õnneks on liiklus pisut hõredam (ainult siis mitte, kui jäähokimängud lõppemas on). hilja jõuame koju, magama saame tavaliselt hiljem ja siis on kolmapäeva hommikul raskusi ülestõusmisega... olen alati imetlenud neid vanemaid, kes toovad lapsid kohale isegi barriest! tihtipeale lükati küll tulekuid üle nädala peale!
    tore, et sa mõtled õpetamise peale! samas praeguse kogemuse järgi avastasin, kui tähtis on seda esitada lastele kui koolitundi, sama aeg nädalas ning kindel aeg! ja ema-isaga on kergem vaielda asjade üle, mis ei meeldi :)! sellepärast on ühe sõbranna kaasalöömine meile tegelikult suureks abiks! edu sulle!

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)