06.10.08

Väike juuksur


Niisiis kui midagi muud meie tüdrukust ei saa, siis juuksur vasti ikka :)! Olen alati Tomil ise juukseid lõiganud, sest õnneks tahab ta lihtsalt, et need hästi lühikesed oleksid (mina pole mingi väljaõppinud ametimees, olen ainult ühe erinevate lõikuste õpetuse raamatu läbi lugenud - kahjuks keeldusid kõik minu teoreetilisi oskusi nende peal katsetamast).

Minuga on muidugi see häda, et pole kunagi õieti aega, millal maha istuda ja liiga pikaks veninud salkusid kärpida. Seekord tegutsesin mõnusalt soojal sügispäeval meie aias, kui Kirke tuli küsima, kas ta tohiks ka lõigata. Aga muidugi! Kuigi Tomi näole ilmus päris ehmunud ilme! Tegelikult saigi nii, et Kirke lõikas rõõmuga lõpuni! Viimaks vaatasin veel üle, kuid järgmine kord teame, kes issi soenguga tegelema hakkab!

2 kommentaari:

  1. Lastele peab lubama selliseid asju et nad näeksid kui raske või kerge asi on. Ja tore, kui on Issit, kes lubab oma juuste kallale :)

    VastaKustuta
  2. eks see vahel ole raske lasta lastel ise tegutseda, eriti kui nad näiteks appi kipuvad ja endal kange tahtmine ise kiiresti asjadega valmis saada. siis peab ikka end vaikselt manitsema, kuidas nad muidu õpivad...

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)