27.12.08

Fotojaht - pidu

Pidin seekord laenama mõne vanema pildi peoteema kajastuseks. Ikka kõigepealt päris jõuluvana, kes hoolimata kohalikest kommetest tuleb kohale „õigel” päeval - eesti kommete järgi jõululaupäeval (kanadalastel ikka öösel vastu jõulupäeva). Juba pikemat aega ei ole me teda küll näinud, alati oleme parasjagu oma jõulujalutuskäiku tegemas, kui ta kingid kohale on toonud...


Ega pisikeste laste olemasolu takista neid kaasa võtmast ning peotujust osa saamast! Mõlemal pildil on vaevalt pooleaastane Mari, parempoolsel õlleklaasi taga oleme minu töö jõulupuul. Keegi ei vaadanud viltu, kui lapsega kohale tulime :). Kõige toredam oli, et ilma asja läbi rääkimata, oli lisaks platsis mõni kuud noorem beebi, kellest Marile hiljem parim sõbranna sai. Teisalt ei ole ebatavaline saada kutset isegi perepeole, kus on ära märgitud: palun ilmuda ilma lasteta!



Pidu tähendab toredat tuju. Seekord on pildile jäänud lapsed rõõmsas tantsuhoos.


Kui väsimus kõigest sellest pidutsemisest peale tuleb, siis ei vali kõige väiksemad, kus endale mõnus (?) tudikoht leida.



8 kommentaari:

  1. Lahedad lapsed, eriti see viimane väsinud piduline :)

    VastaKustuta
  2. no comments@väsinud piduline : )
    12 points!

    VastaKustuta
  3. Lapsed ja jõuluvana on alati armas, eksole? :D
    ja siis see väsinud peoline :D

    VastaKustuta
  4. Kas lapsed ikka lepivad, et kingid kuuse alla ja seda päris "vana" polegi kohal? Olen kuulnud nii mõndagi porisemist, eriti nende poolt, kes veel päris kindlad pole, kas jõuluvana ikka on olemas :)

    Pildid on väga meeleolukad, eriti viimane :)

    VastaKustuta
  5. See viimane on nii lahe...

    VastaKustuta
  6. :) eh. väsimus tuleb kui tuleb ega vali kohta.

    ûkskõik mis peol on päris armas vaadata, kuidas pisikesed peolised tantsida üritavad :) armas seeria.

    VastaKustuta
  7. Ei mäleta, et lapsed oleks väga nurisenud, kui kingid kuuse alla ilmusid. Pigem on tulnud sellest kena traditsioon... Suurem küsis mitu korda üle, kas läheme ikka jalutuskäigule.
    Praeguseks on neil muidugi jõuluvanasse usk juba läinud, nii et kui meil seekord siiski käik õigel päeval ära jäi (Kirke palavik näitas 39.1), siis tegid nad nägusid, kui ma midagi jõuluvana tulemisest pomisesin. „Emmmmmeeeee...” tuli nagu ühest suust :)

    VastaKustuta
  8. Nii armsad on need laste pildid :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)