05.12.08

Kuulsus...

Kuna elan Kanadas, siis tahan ikka siinseid kuulsusi natuke üllitada :). Ma ei hakka nüüd üles lugema kõiki neid tuntud Ameerika näitlejaid, kelle sünnimaa tegelikult Kanada on :).

Avastasin selle Torontost lääne pool olevas linnas Hamiltonis elava noormehe - Corey Vidali - Youtube'i lehekülgedel, kus ta on omandanud enim vaadatava/ jälgitava kuulsuse (minu juurde jõudis ta küll alles nüüd ühe artikli ajendil). Järgmisel videol kõlava laulu loojaks on Moosebutter
nime all acapellana esinev grupp, kelle repertuaaris humoristlikud lood (mõned on päris toredad, tasub kuulata). Nende loal pani Corey Vidal kokku video:




Paistab, et noormees on endale väga hea nime teinud ning nüüd teenib raha Youtube'i kaudu (ma ei ole kindel, kuidas see täpselt töötab, kuid ta saab ilmselt raha olenevalt, kui palju inimesi teda vaatamas käib). Tema enda tugevam pool on tegelkult tants ning selle kohta on ta hulgaliselt instruktsioone üles riputanud! Vaata ka kokkuvõtet, kuidas Corey endale kuulsust on kogunud.

4 kommentaari:

  1. Ma olen jälginud natuke seda Teie "So you think you can dance" saadet... ja mul on kujunenud kaks tugevat lemmikut: meestest Miles ning naistest Lisa...aga ma "kardan", et võidab see baleriin, kes vähemalt oma soololõikudes balletti tantsib väga kahtlase väärtusega :) Ahjaa, üks Nico on ka äge...selline mehelik meestantsija...ei riku meestantsijate mainet :) Nii kahju oli, kui see Miles-i partner välja langes, tema meeldis mulle ka väga...nii põnev sari! Üks teine Kanada saade mida ma ootan on Project runway...esimene hooaeg oli ju väga hea, loodetavasti seda tehakse veel (USA ja Inglismaa versioonid on ka väga head). Ma eelmine aasta jälgisin ka Canadian idol-it...aga nädal nädala järel hinnati seal minu meelest valesid inimesi ning ma märkasin, et minu ja kanadalaste maitse ei läinud muusika suhtes üldse kokku ning enam ma seda saadet ei vaata ka :)

    Need on minu "viimased" kokkupuuted Kanada kuulsustega :) rääkimata seal sündinud näitlejatest/lauljatest :)))

    VastaKustuta
  2. Head uudised :) Project Runway Canada peaks varsti hakkama. See runway-seeria on minu jaoks üks kõige huvitavamaid. Vaatasin interneti abil ka Austraalia ja inglaste oma üle, USA oma tuleb lihtsamalt kätte :)! Kuidas rootslastega on? Teine sari, mis mulle väga-väga meeldib on Top Chef ja mille uus hooaeg parasjagu käimas! Kui Sulle natukenegi söögitegemine meeldib, siis kindlasti soovitan!

    Kanadalaste maitse on selline kindlasti sellepärast, et mina kunagi hääletamisest osa ei võta :)). Tunnistan, et olen ainult ühe silmaga neid saateid jälginud, tean enam-vähem kes ja mis, uudised on ju seda täis, isegi kui mõne osa maha magan. Ja olen nõus, et ei saa mõnikord siinsete maitsest aru...

    VastaKustuta
  3. Top chef-i ma vaatasin esimesed 3 hooaega, aga kuna ise maitsta ei saa, siis ei oska ka ise kaasa hinnata nagu näiteks Project Runway puhul, kus riietuseset saab ju näha :) Aga Top chef vajus kuidagi ära, sest retsepte ju ka ei avaldatud ning siis me loobusime...
    Rootslased ei tee veel Project runway-d, vähemalt ma pole peale sattunud...proovisid teha So You think You can dance-i koos taanlaste ja norrakatega, aga minu meelest kukkus see haledalt läbi. Tase oli tõeliselt kehv. Ja mitte ainult tantsijate, vaid ka saatetegijate... Praegu käib siin Idol...aga ka Rootslaste maitsest ma ei saa aru (sellel aastal neil oli finaalis 5 ülihead naislauljat, kes kõik kukkusid välja)...ning loobusin ka sellest saatest :)

    Aga siis hakkan ootama seda Canadian Project Runway-d :))) see on tõeliselt hea!

    VastaKustuta
  4. Eks ameeriklased tahavad kõige pealt raha teha. Nii ka Top Chefi puhul :). Neil on esimese kolme seeria retspetide jaoks raamat välja antud: Top Chef The Cookbook.

    Uurisin ka, kas nende leheküljel on retsepte. Mõned retseptid ikka on; kohe peale saadet ka mõneks ajaks esilehele parimad, pärast peab otsima. Kuna seekord näidatakse saadet samal ajal ka Kanadas, siis on parem jälgida.
    Aga mulle meelidb lihtsalt näha, milliseid huvitavaid võtteid kasutatakse erinevate toitude valmistamiseks ja kuidas nad neid toite esimeses ringis kiiresti peavad välja mõtlema.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)