22.12.08

Parim jõulukingitus...

Siin teleris näidatakse perekanalilt lühikeste vahepaladena, mis kellelegi noorele kõige paremaks kingituseks on olnud. Küsisin kõrval istuvalt Kirkelt, mis tema arvab... Peale natukest mõtlemist teatas ta: „The gift of love...” Võib-olla saame siis tema puhul seekord hästi lihtsalt hakkma :). Tegelikult ei jõua ma vahel ära imestada, kuidas ta oskab oma väikeseid mõtteterasid, mis hinge puudutavad, nii kenasti välja öelda.

Mari vastus sarnanes rohkem nendes reklaamijuppides esinenutega, kuigi ega ta päriselt ühtegi kingitust nii väga esile ei osanud tõsta. Ütles, et teleskoobi saamine on talle kõige rohkem meelde jäänud!



Minu pildid on eelmise aasta pakikestest. Olen kasutanud sama pakkepaberit kena kaunistuse tegemiseks! Väga kerge on neid teha, kuigi paistavad midagi hästi keerulist (vähemalt minule esialgu ;). Paber ei pea olema nii uhke nagu minu piltidel, (kingid valmistasin firmapeo jaoks). Võiks kasutada ka lihtsamat paberit, mille puhul taoline kaunistus kauni punkti paneb! Sarnaseid tehnikaid on veelgi, ise olen mitut erinevat proovinud. Need kaks on minu meelest siiski kõige ilusamad ja lihtsad ka. Kunagi ehk näitan teisedki ära :).

Siin on kaks pilti, mis pisut selgust toovad, kuidas seda täpselt järele teha.

Esimese puhul on vaja 3 nelinurkset paberit (või rohkem, oleneb kui õhuke on paber), mis siis kenasti ära voltida tuleb ja viimaks kokku siduda. Minul on pildil ainult üks keskelt kokku tõmmatud.

Teise puhul on vaja kaheksa nelinurkset tükki, mis tuleb esimese nelja järgi voltida. Volditud paber nr. 5 on valmis viimaseks etapiks ning nr.6 juures on näha, kuidas need tuleb kõik kokku liimida. Võib jääda mulje, et osasid saab liia palju, kuid tegelikult tuleb see viimane ka sinna vahele toppida. Kui kõik on kuivanud, pane keskelt läbi pael (jäta küllalt suur auk keskele!), mille tõmbad näiteks pärlist läbi. Seo alt kinni ning kaunista oma jõulupakk (või muu kingitus :).

Toredat pakkimist kõigile!!!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)