11.01.09

Kagami Biraki

Laupäeval käisid lapsed isaga karate väga tähtsal aasta alguse üritusel - Kagami Biraki. Seekord tegid lapsed kaasa päevasel ühisel harjutusel. Kirke käest sain teada, et nad mediteerisid, õppisid uue kata, harjutasid teada katasid ning kuulasid lugusid karate ajaloost. See kestis neli tundi ja viisteist minutit. Paljud jäid kohe dojosse edasi ning asusid usinalt sushit valmistama. Meie olime taas kord valmistanud õhitud riisist ja vahukommidest magusa „sushi”. Vanad olijad olid uurinud, kas me ikka toome neid õhtusele peole kaasa.

Tegin mõned fotod kõigepealt vajalikest ainetest, et neid valmistada. Seekord olid lagritsaköied meil mitut erinevat värvi. Tegelikult tunnistasid mu tüdrukud, et neile meeldivad siiski kõige rohkem maasikamaitselised, kuid vahelduseks oli siis meil seekord pisut kirjumad sushid. Kirke oli mul eriliselt usin abimees. Ma ei jõua vahel ära imestada, kuidas järjest rohkem on neist mul abi! Olen nii harjunud ise hakkama saama, et pean vahel kohe lausa end sundima tüdrukuid appi kutsuma (mõnikord pole isegi seda vaja, kui mingi magusa asja valmistamine käsil on ;).


Siin on peaaegu valmis rullid. Need pidid ööseks külmkappi minema, et hommikul kenasti neljaks lõigata. Lubasin neile järgmiseks nädalaks veel neid valmistada. Nii on neil lõunasöögi kotis midagi head ja magusat kaasas :).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)