04.02.09

Sõbrad

Kirke uus sõbranna Susan. Taas kord sealt kusagilt Aasia kandist pärit, täpsemalt Koreast! Paistab tore tüdruk olevat. Ühe teise korealasest neiuga läks meilt pisut viltu, sest ta oli "kogemata" pannud Kirke Nintendo oma kotti. Otsisime seda kõik taga, helistasime sõbrad läbi, kelle juures olime käinud, kõik tulutult. Kusagil kripeldas, äkki on süüdi see tüdruk, kuid tõestus puudus. Viimaks saime juhtumisi ühes Hiina restoranis kokku ning seal teatas ta ootamatust leiust oma kotis... Eks elu õpetab ja näitab vahel oma karmimat poolt! Kirke pidavat temaga nüüd viisakalt külm olema. Mul on hea meel, et nad pole päris riidu läinud.

Meil oli lihtsalt hea meel, et ta sai mängu tagasi. Natuke katkisena, kuid siin tuli appi teise sõbranna Chen-Chen'i isa, kes vahetas meie jaoks kapsli ära. Kuidagi oleks ehk isegi hakkama saanud, kuid vaja oli spetsiaalset kruvikeerajat. Kui Chen-Chen väitis, et tema isal on kodus sadu erinevaid tööriistu ja ta oskab elektroonikaga osavalt ringi käia (töötab ühes vastavas kaupluses), siis saigi tema abi palutud.

Tagasi Susani juurde... Hästi armas oli see, et ta tõi külla tulles
tordi kaasa. Tavaliselt siin sarnast kommet eriti ei ole. Tüdrukud olid aga karpi natuke vildakalt hoidnud, nii vajusid marjad pisut ühele poole. Tort ise paistab väga kena, kuid maitse poolest oleks võinud natuke parem olla :)

1 kommentaar:

  1. Anonüümne5/2/09 08:02

    Tort on tõesti isuäratav. Need marjad seal külje peal nagu peaksidki seal olema.
    Mis aga sellistesse "kogemata" omastamistesse puutub, siis Kirke on igatahes väga tolerantne. Meil siin oli paar kuud tagasi juhus, et sügissel meie kooli tulnud 5. klassi õpilasel ilmnesid "pikad näpud". Tal õnnestus ühes poes müüjanna isiklik rahakott mõne tuhande krooniga ära tõmmata. Loomulikult jäi vahele ja uudis levis klassikaaslaste hulgas väga kiiresti. Asi lõppes sellega, et süüdlane ei julgenud enam kooli nägu näidata, sest klass pööras väga vaenulikult tema vastu üles. Pea kaks nädalat nägid klassijuhataja, sotsiaalpedagoog ja psühholoog klassiga ja selle tüdrukuga vaeva, et nad jälle koos rahulikult ühes ruumis viibida saaksid. -K-

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)