23.03.09

Earth Hour

Kas sina osaled ülemaailmsest Earth Hour ettevõtmisest, kui laupäeval kell 20.30 kohaliku aja järgi terveks tunniks keeratakse tuled kodudes ja tööl kinni ning kõik elektrit neelavad masinad (mis eluliselt-oluliselt tähtsad) lülitatakse välja?

Oma üllatuseks avastasin Earth Hour leheküljel, et nii Läti kui Soome on osalejatest täis tipitud, kuid Eestist ei leidnud ma taas mitte ainsatki kohta :( Kas tõesti sellest üldse ei räägita???

Eks see ole väga sümboolne, ning mingit põrutavat mõju ei avalda. Samas veetsime eelmine aasta koos sõpradega küünlavalgel väga mõnusa tunni ning sisemuses tekkis meeliülendav tunne, et üheskoos, kasvõi väikeste sammude haaval, suudame me midagi oma koduplaneedi heaks ära teha.

3 kommentaari:

  1. Anonüümne24/3/09 04:12

    EARTH HOUR? tõepoolest pole kuulnudki, aga kuna tundub, et ettevõtmine on positiivse maiguga, siis see siinset uudistekünnist ei ületa. Meie uudised kajastavad kõike mis on halvasti ja mis läheb halvemaks:)
    Üks mu tuttav käis selle aasta alguses reisil mööda Vaikse ookeani saari Austraaliani välja ning kui ta tagasi tuli, siis mainis ta, et Eestis elavad inimesed täiseti normaalselt, aga nii masendavalt negatiivseid uudiseid kui siin muu maailma meedia igapäevaselt oma rahvale peale ei suru.
    -K-

    VastaKustuta
  2. Anonüümne25/3/09 03:46

    Soomes on ju kell 20.30 igapäevased uudised TV-1, mida vaadatakse kui pûha asja. Ma ei usu, et see jäetakse vaatamata.
    Inn. Soomest

    VastaKustuta
  3. Kaardi jargi, mis naitab osalevaid maid, on Soomes hulgaliselt elanikke, kes on nous uudised vaatamata jatma ;)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)