21.04.09

Karate kevadturniir


Nüüd olen ainult pulmadest heietanud, kuigi laupäeval toimusid lisaks peole karatevõistlused. Mari oli tubli, sai esimese koha kumites ehk vabavõitluses ja neljanda katas. Kirke jäi kumites neljandaks. Tom esines seekord paremini kui kunagi varem ning jõudis kumites kümne parema hulka.



Mõned videod võistlustelt:



Tüdrukute ja Tomi katad, lisaks veel kahe võistleja omad. Esimene Ann Chaplin ja teine on hiljuti Afganistanist siia kolinud. Panin jaapani muusikat taustaks, sest muidu oli liiga palju teiste võistlejate ja teadustajate hääli segamas. Keegi ei esita katasid viisi taktis :).


Tüdrukute kumite (asi pole sugugi nii hull, kui välja paistab, sest sisse ei tohi lüüa ja neiud on päris ettevaatlikud oma löökidega. Samas ei tahaks ma kindlasti Mari ette jääda, kui kakluseks läheb ;).



Tom'i kumite (mida kõrgem vöö, seda paremini suudetakse end kontrollida, madalamate vööde puhul võib rohkem juhtuda, et kontroll kaob ning löök saab liiga tugev, mis teise jalust võtab. Med töötajad on kohe käepärast taolistel võistlustel, kuigi seekord ei juhtunud kellegagi midagi hullu).

Viimaste auhindade jagamine, kõik mustad vööd on suures poolkaares.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)