24.04.09

Lõvikuningas

Mõned pildid ja lühike video tantsudest-lauludest laste koolis toimunud etendustelt - Lõvikuningas. Mulle meeldib, kuidas taolistel puhkudel haaratakse pea kõik õpilased kaasa. Üks osa on kandideerimine peaosatäitjateks, kuid lisaks on koorid ja tantsud, milles osalevad terved klassid alates esimestest kuni viimasteni. Loomulikult on oskusi laias laastus, kuid ega sellepärast kedagi välja praagita! Massitseenidest osaleijaid ei sunnita otseselt etendusepäeval kohale tulema, kuid mul on tunne, et enamus on platsis. Vahvalt on viidud tantsud vaatajate vahele.

Eelmine aasta olid kooli 175.aasta pidustused, aasta enne seda Aladdini etendus, kus Mari jutustaja rolli täitis. Uue direktoriga on tõeliselt värsked tuuled kooli tulnud.





Tegin mitu pilti väiksematest, kelle näomaaling eriti vahva oli.


Kas tunned ära Lydia, kelle talk-show's dr.Mari kliimasoojenemisest rääkis. Ta on üks kõige andekamaid „näitlejaid” laste koolis ja jätkab sügisel õpinguid kunstikoolis, kus ka näitlemiskursuseid pakutakse.


Kirke laulis kooris (näha video lõpus) ja tema aitas teha laste maskid. Oli mitu päeva pikemalt koolis. Mari tantsis. Videos meeldib mulle eriti antiloopide tants kohe alguses ja trummarite osa.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)