20.04.09

Pulmad

Mõned pildid pruudist. Tema kimono on vaarikapunast värvi, sest ta arvas, et teisele ringile minnes ei peaks kleit enam valge olema. Minu meelest nägi ta väga kena välja.

Ühe noore karateka jaapanlasest ema oli talle öelnud, et kindlasti on vaja abi, kui kimono selga pannakse. Parem, kui abilisel palju kogemusi on! Nõnda on tal kaks naist ümber keerlemas, kes ka lastele aitasid kimonod selga. Laste omad olid laenuks Jaapani maja tagavaradest, pruut seevastu ostis läbi interneti kauni kimono.


Väga kena ja armas ja sugugi mitte liiga pikk oli pidulik tseremoonia! Kui arvasin selle vaid jaapanipärase tulevat, siis pean end parandama - pigem oli ühendatud kaasaegne läänelik jaapanliku ja karatega. Sensei Mark kandis gi'd, millele kinnitas kena lillekese. Tseremooniameistergi oli gi'sse riietatud ning kollane vöö annetatud, kuigi ta oleks parema meelega siiski valgega leppinud.


Siin on 'karatelik' osa tseremooniast:


Vasakul pool pruutpaari lapsed ja paremal kimonodes karatekad.


Tseremoonial olid kohal pea kõik võistlustel osalenud - gi'd seljas. Marki elu keerleb väga karate ümber ja paratamatult tema naisegi. Nende sõbrad ja tuttavad ongi peamiselt sealt.


Hiljem mindi iiri pubisse, kus pakuti sushit ning muud toitu, sest mitte kõik ei ole sushi peale maiad. Olin seekord palunud Ken Valvuri kaudu Bento Nouveoult toetust karateturniiri läbiviimiseks. Ning Mark tellis peaaegu sama raha eest oma pulmasushi just nende käest.

5 kommentaari:

  1. Igavesti ilusad on need kimonod! Ka pruutneitsidele sobisid nad väga! ;)

    VastaKustuta
  2. Ja millal tuleb jutt ja pildid sellest kõige tähtsamast osast - võistlustest endist:)

    VastaKustuta
  3. Anonüümne22/4/09 04:21

    Nii armas pulm. :) -K-

    VastaKustuta
  4. Anonüümne24/4/09 11:06

    Huvi p2rast kysin dress code'i kohta. Imestasin, et pruutpaari lapsed olid suht tavaliselt riides (teksad ja valged triiks2rgid), kuidas teised pulmakylalised end riidesse olid pannud? Tydrukud olid v2ga ilusad jah oma kimonotega.
    Marje

    VastaKustuta
  5. "Dress code" oli "casual". Tseremoonia ajal olid karatekad gi'des (mis jättis tegelikult väga omapärase mulje - heas mõttes), teised just nii nagu nad olid. Mõned üksikud külalised olid siiski natuke pidulikumalt.
    Enamus inimestest oli juba hommikul üheksast võistlustel. Pulm algas kohe peale võistlusi - pool seitse. Kuna arvestati, et kellelgi pole aega end üles mukkida, siis võeti asja pisut rahulikumalt.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)