22.05.10

Silver Creek

Tom kirjutas juba meie pisimatkast siin. Mina jõudsin viimaks nii kaugele, et pildid fotokalt maha laadida. Seekordnegi käik oli osa Bruce Trailist, ikka sellest, mis mitusada kilomeetrit pikk on. Ilm oli hea, päike paistis, kuid polnud liiga kuum, mis tihtipeale suvel kõige rohkem kimbutab ja väsitab. Alustuseks oli väike mäkketõus rohelise samblaga kaetud kivirhanude vahel, rada on kenasti valge pintslitõmbega puul ära märgitud.

Suured lõhed raja kõrval kutsusid muidugi asja lähemalt uurima. Hoidsime igaks juhuks Kokot rihma otsas, et ta suures entusiasmis mõnest praost alla ei sajaks.

Lapsed ja Tom ronisid kaljupragudes, kust leidsid suure koopa ja ühe ämbliku, mille nad hästi suureks ette kujutasid. Just selliseks, kes koob koopa ette hiiglasliku võrgu ning püüab äraeksinud matkajaid.



Meil oli seekord kaasas Kirke sõbranna Chen-Chen, kes aga viimaks pisut ära väsis. Ta tunnistas, et eelistab pigem igale poole autoga sõita :)

Üldiselt oli rada enamvähem hea, kohati väga kivine ja kohati porine. Viimasest polnud meie Kokol ei sooja ega külma ning kõige sopasematest kohtadest sai rõõmsalt läbi lipatud. Pärast oli tegemist, et teda eemale hoida, kui ta kangesti meie toele üles tahtis hüpata. Ehmatasime tagasitulles kahe väikese lapse ja imevalge karvase kutsaga pere ära, kui nad uurisid, kuidas ka see käik oli. Näitasin porise Koko ja enda pisut vähem poriste jalgade peale (ühes kohas libisesin ületades mudase tee tõkkerada) ning hoiatasin, et nad lõpupoole võiks pisut ettevaatlikumad olla.

Siin on pilt juba rohetavatest puudest. Eelmine kord olid need ju täiesti paljad. Olime küll pisut teises kohas, kuid mets on enam-vähem sama. Meile tuli päris mitmeid matkajaid vastu, koerte ja koerteta. Üks vanem hiina abielupaar vaatas huviga meie gruppi, kus neli blondi ja üks mustajuukseline. Ei tea, mis nad arvasid, kust me 'oma' hiina tüdruku saime :)

Viimaks veel pilt ühest kullist, mis meie liikumist tähelepanelikult jälgis. Tegelikult oli neid seal rohkem. Ilmselt tegid kusagile paekaldale oma pesa!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)