18.06.10

Eksamid läbi ja kohe lõbustusparki!

Maril oli eile viimane eksam. Eksami tulemused saaks ta koolist kätte nädala pärast, kuigi just kohustust selleks pole. Mul on tunne, et olen ise palju uudishimulikum, kuidas tal täpselt läks! Kool polegi ta jaoks varem nii vara lõppenud. Kirke muidugi kadestab, et vanem õde saab koju jääda, kui tema ikka veel hommikul kooli vantsib. Kuigi ta enda sõnade järgi ei tee nad enam suurt midagi.

Eile käisid Mari oma koolisõbranna Trishaga ja Kirkega (kellel lubasin poppi teha :) lõbustuspargis (Canada's Wonderland). Tom sai teada, et neil on töö kaudu soodsamad piletid ja nõnda siis kasutasime selle võimaluse ära. Muidu on hinnad ikka üsna soolased! Meenus nüüd hiljutine uudis, et üks kanada-eestlane tahab Eesti tivolit üles seada! Huvitav, kui suur minek sellel oleks... Millegipärast olen skeptiline, aga usun, et inimestele meeldiks, kui nad ei peaks lõbustusparke kusagilt kaugelt otsima minema. Loodan sama süsteemi sisse seadmist, mille järgi ühe piletiga saab kõigile atraktsioonidele.

Minu pilt on umbes kuue aasta eest võetud, kui lapsed õhtutunnil kasutasid ära väikeseid sabasid ning mitu korda järjest sama karusselli peale tormasid. Näost on näha, mida nemad arvavad lõbustusparkide olemasolust :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)