04.06.10

Hmm... justkui tuttav nägu...

... aga ei tea ka...

Sel ajal, kui käis Eurovisiooni lauluvõistlus, klõpsisin vahepeal veebis niisama ringi ja avastasin huvitava lehekülje (MorphThing), mille abil saab vaadata, kuidas võiks mõni kuulus inimene välja näha, kui neil sinu geene sees on :) Väike programm 'sulatab' kokku kaks fotot. Kui lastele neid tulemusi näitasin, siis märkasid nad kohe mind, mina ise näen rohkem teist poolt. Eks ma vaatan ennast ju palju vähem :) Ja tüdrukud pole just eriti tuttavad enamus näitlejatega, ei isiklikult ega filmides (vaatame päris vähe neid). Siin nüüd 'päris' pildid.


Võib ka uudistada, millised su lapsed erinevate inimestega välja näeksid, ja ega valikut pole, sulata kokku ükskõi milliseid pilte (mehi, naisi, elukaid ja muid väljamõeldud tegelasi). Nii sai tuttav Mr.Bean uue näo minu foto põhjal ja just nõnda näeks ma välja, kui oleksin must mees :)


Ning muidugi ei tasu asja liiga tõsiselt võtta, arvestades järgmisi pilte! Kes need küll võiksid olla... :D Vaadates lapse pilti, paneb mõtlema, mille järgi nad täpselt moondamist teevad. Pealegi ei saa ju minu ja Tomi lapsed kõik seda nägu tulla :) Mari ja Kirke on ju sarnased, aga ka päris erinevad.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)