20.06.10

Printsessi pulmad

Siinsetes lehtedes ei olnud see kindlasti esilehe uudiseks ja tegelikult ma ei tea, kui paljud pulmadest kirjutasid. Kuna Rootsi mul ikka südames, mis sest et seal tegelikult nii vähe aega olime, siis vaatasin eile Sverige TV saateid, milles pidulik sündmus edasi kanti. Prints Daniel tundub selline tagasihoidlik mehike, kes vist tolle momendini ei uskunud, et ta Victoria endale naiseks saab, kui sõrmused sõrmes ja nad ametlikult abielupaariks kuulutati. Kuigi tema suguvõsas leiti sidemeid aadlikega, siis tunnetab ta ilmselt ikka, et on nagu muinasjutu konn, kes printsessi suudlust ootas. Väga armas oli pulm ja armas oli ka kuninga kõne, milles ta pöördus oma kuninganna poole. Nemad tähistasid ju pulma-aastapäeva (vaata videot)!

Mulle meeldis nii Victoria kui ta ema Silvia lihtne kleit mõlemi pulmapäeval. Neil olid ka vist samad kroonid peas ning isegi loor tundus sama olevat, või vähemalt väga sarnane. Igal juhul palju õnne neile. Loodetavasti peab nende armastus niisama kaua vastu kui nende vanematel.

3 kommentaari:

  1. Saksa TV kandis kogu pulma üle ja kui ma algul mötlesin, et vaatan ühe silmaga vöi aeg-ajalt, siis ei saanud ikka teisiti, kui istusin kogu ülekande aja teleka ees. 5 tundi!!! Aga nii huvitav oli. Ja ilus. Kroon ja loor olid neil jah emaga samad. Need pidid pölvest pölve edasi pärandatama. Ja need sobisid Viktoriale suurepäraselt.
    Kui Sa äkki tähele panid, siis vaip, mida mööda nad köndisid, oli helesinine. Seda sellepärast, et Viktoria on printsess. Tookord 1976 Karl Gustavil ja Silvial oli punane, kuna Karl Gustav oli juba kuningas.
    Mulle tundub ka, et Daniel on väga tagasihoidlik, mis talle kasuks tuleb. Tema ju ei saa kunagi nii tähtis olema, kui Viktoria. Siis ongi hea, kui see juba tema loomuses on, mitte nii väga ette trügida.
    Nad tundusid nii önnelikena. Eriti Viktoria.

    VastaKustuta
  2. Minagi vaatasin terve pulma ära. Väga armas ja südamilik. Tiaara oli sama jah mis kuninganna oma pulmapäeval kandis. Ja loori vanust oli üle 150 aasta. Seda kandsid oma pulmas ka kuninganna Silvia ja ka kuninga õed.

    VastaKustuta
  3. Aitäh info eest. Mul jäid detailid teadmata, sest video, mida vaatasin pulmatseremooniast, oli ilma kommentaarideta. Teistel, kus nad laevaga sõitsid ja pulmapeost, oli kommentaare, kuid ma libistasin aegajalt kiiresti üle :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)