30.05.11

Kanada lagled linnas

Just selline pilt avanes meile laupäeval tee kõrval, lagleema koos poegadega. Aeglustasin ja peatusin korraks, õnneks polnud sellel teel palju liiklust, kuid üleval on näha üks Toronto paljudest suurematest teedest, kus mõlemis suunas mööda kolme rada autod kiirustavad. Paremas nurgas paistab sinine IKEA hoone.

Ja veel fotosi laglepesast (üks suurendatuna), või on see hoopis nende maja terrass :)

Mina olen ka nagu hea linnuema, kes laste toidulaua eest muretseb. Seekord küll läksime IKEAsse sööma, mida ma pole juba ammu-ammu teinud. Tüdrukud meenutasid, kuidas me kunagi palju tihedamalt seda ette võtsime. Tavaliselt, kui laupäevasest Eesti lasteaiast tulime. IKEA on meie kodutee peal. Mulle meeldib, et nad nüüd lihapallide juurde kartuliputru pakuvad. Hea on! Kirke muide keeldub siiamaani soustist oma toidu peal, aga pohlamoosi armastab :)

2 kommentaari:

  1. Niipea kui perepea läinud minnakse "restorani" laristama:) Ja pealegi on sinu kodus tehtud lihapallid pikalt maitsvamad, nagu ma korduvalt olen rõhutanud.

    Aga noh, IKEA's käimine on omaette elamus, killuke Rootsit suures Canadas. Mina muideks sõin kahe suupoolega juustuvorsti ja eesti jogurtit peale:)))

    VastaKustuta
  2. Need lagled ei kõnni siin ju mitte ainult kiirteede kõrval vaid lausa kiirteedel. Ma olen niimoodi istunud ja oodanud, millal perekond üle tee saab. Patseerisid häirimatus rahus. Noh, kui aus olla, siis olime kiirteelt just maha keeranud, Don Millsi poole... aga vahet ei ole :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)