30.06.11

Sõbratarid

Veel üks pilt lõpetamiselt. Kirke koos oma parimate kooli-sõbrannadega Susani, Marija ja Hyeonjiga (kaks neiut Korea juurtega ja üks makedoonlane). Viimane on see neiu, kes ei on omal valikul tumm. Mina olen vist kõige uudishimulikum olnud, miks... sest teiste jaoks pole küsimus üldse oluline. Kirke oli see, kes ta oma hoole alla võttis, kui Hyeonji (hjuundzhi) nende kooli tuli.

Hyeonji on ka mitu korda meie juures olnud, talle ei meeldi, kui keegi vaatab tema söömist pealt ning on väga tagasihoidlik. Kui nad aga Kirkega kahekesi on, siis naerab ta alati hästi lõbusalt. Muidugi käib suhtlemine ainult kirjutamise abil, st H kirjutab ja Kirke räägib. Kui on vaja pargis kokku saada, siis Kirke helistab ning kutsub kohtama. Kui H naerab, siis on asi otsustatud. Tema ja Susan lähevad sügisel samasse kooli, kus Kirkegi, kuigi kursused ei tarvitse koos olla. Ainult Marija läheb teise kohta, sest pere kolis hiljuti. Ning nad otsustasid, et bussiga on ikkagi liiga tüütu koolis käia.

Hyeonji kohta veel nii palju, et ta on väga Eestist vaimustuses ning õpib pisut eesti keelt! St Kirke aitab ning internetist on samuti palju kasu. Teda tutvustav pilt on Facebookis muide Tallinna vanalinn :)

2 kommentaari:

  1. Kaua ta niimoodi tumm olnud on? Muide ka mu üks vennapoegadest oma samamoodi tumm. No ei tee lasteaias suud lahti, kuigi oskab soome keelt. Kodus see-eest ei pane suud kinnigi, suhtleb nii eesti kui ka soome keeles.

    VastaKustuta
  2. Ma ei tea eriti palju, kui kaua ta tumm on olnud. Igaljuhul sellest ajast, kui ta meie kooli tuli. Kirke väidab, et ta pidi kodus siiski emaga rääkima.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)