03.07.11

Elutuba läbi aegade

Kuna ma ei võtnud ühtegi enne suuri muudatusi fotot, siis otsisin oma vanade piltide hulgast neid, millel elutuba pisut paremini näha on. Suur mugav punane nahkne tugitool (mida sai isegi lamamiseks kasutada) läks just sellele härrale, kes ühel fotol end sinna seadnud on. Mingil ajal oli tugitool minu jaoks kõige parem koht, kui migreenivalud kimbutasid, kuid viimasel ajal kippusime sellele ainult asju laduma ning istumisest ei tulnud midagi välja. Tuba tuli koos võltskaminaga, mis pidi omal ajal väga moes olema ja mille me viimaks välja tõstsime. Pidasime tükk aega aru, et paneme päris sisse, kuid siiani pole me seda teinud. Arvestades, et maja kindlustus läheks hulga kõrgemaks, siis kaob vist mõte ära, sest raha, mis kütmisega kokku hoiame, peaksime kindlusetusele välja käima.
Ja viimaks uhiuued vaated... Ise oleme oma kätetööga väga rahul :) Nüüd on lausa lust elutoas elada. Kuna meil ei ole enam kaabeltelevisiooni ja antenni pole ka veel muretsenud, siis vaatame asju läbi arvuti teleriekraanil. Minu läpakas seal on aga siiski ajutine lahendus. Tomil polnud muidugi suurt aimu, mille kallal me töötasime. Ta teadis, et värvime ja tõstame asju ringi. Täna jõudis ta Eestist tagasi ning tema hinnang... väga kiitev :) Tom tunnistas, et poleks ise kunagi viitsinud kõike seda ette võtta.





2 kommentaari:

  1. Tulin niikui uude koju, paistab et kaasal on sisedisaineri annet. No vähemalt mulle meeldib väga, eriti see, et ei pidanud ise lillegi liigutama :)

    Kui nüüd ainult tuba korras ka saaks hoitud!!!

    VastaKustuta
  2. Kuna lapsed panid nii palju oma tööd kõige uue loomisesse, siis paistab, et toa korrashoid on siiani päris hästi kulgenud! Lausa imestama paneb!

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)