01.02.12

Eile ja täna... talv ja kevad...


Eile hommikul avanes aknast selline imeline talvepilt ja täna hommikul... hall ja porine ja väga soe! Ühel päeval -7 ja teisel +7 kraadi! Õieti keeras juba eile nii soojaks, täiesti kevadine tunne tuli peale ja lumi, mis oli eelmisel õhtul sadama hakanud ning maa valge vaibaga katnud, sulas hooga. Täna oli tuuline-tuuline ja kraadiklaasi pulk liikus järjest allapoole. Raadio teatas väga kurvalt, et ilmaennustajad, kes olid ette näinud ebatavaliselt külma talve, vabandasid! Ega nad ei eksinud ju! Euroopas ongi külm :)
 

Minu mäletamist mööda lubati siia hoopis väga kõikuvat talve, just sellist nagu näinud oleme, külm ja lumi, siis soe ja sula. Ma ei tea, kes need lubajad siis õieti olid, ehk oli Nõia-Ints (kui ta üldse ilmaennustusega tegeleb ;) 

Siiani on meil ka ebatavaliselt soe sügis olnud. Ma pole elus kunagi kuni jõuludeni kingadega tööle läinud! Ja isegi täna panin kingad jalga! Ja paljad varbad sisse ;) Uskumatu! Ja tegelikult kurb! Tahan ikka ilusat korralikku talve. Lund on siiamaani tulnud tavalisest poole vähem ja liiga soe on!!! Õnneks ei ole see mõjutanud suusamägesid Quebecis, kuhu plaanime paari nädala pärast sõita.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)