13.05.12

Emadepäev

Kõigil emadel oli loodetavasti kena päev täna :) Minul ka, enam-vähem. Hommikul pidi kaasa küll kiirustama karatesse katsetele, et endale karate teise astme vöö ümber gii saada. Ja lapsed olid eilsest terve päeva kestnud karate kevadturniirist nii väsinud, et jäin ilma pannkookidest ja muust paremast, sest mõlemad tudisid veel mõnuga, kui me pidime juba üles tõusma. Sõidutasin Tomi ja Mari dojosse, veetsime seal pisut aega, kui järgmise astme vöö eksamile tulnud soojendust tegid ja viimaseid näpunäiteid eksamiks said. Sealt sõitsime Mariga poodi ning siis koju.

Varsti aga tuli jälle Mari tagasi karatesse viia, sest ta tahtis hoolimata mitmest tähtsast koolitööst, siiski issile pöialt hoidma minna. Mina astusin veel paarist poest läbi ning ruttasin tagasi koju, et pisutki emadepäevale sobivalt niisama mitte midagi teha :) Avastasin, et noorem laps oli jätnud arvutile järgmise kirja: "Läksin librarisse. Võtsin telephoni kasa. Näme pärast. Kiki :)" Vähemalt kirjutab ta mulle ikka eesti keeles, kuigi topelt vokaalide kasutamine ei mahu talle eriti pähe ;)


Aga ega ma väga leesitanud ka, pesin vannitoa puhtaks, ning toimetasin pisut köögis ning kui viimaks eesti telesaateid hakkasin vaatama, astus mu noorem neiu sisse. Käes oli tal imearmas väike lillepotike. Ta tõi minu suureks üllatuseks (kuigi väga Kirkelikult hoolivalt) veel ühe ekstra lille, kuigi olin juba hommikul saanud pere poolt kingiks minisirelipõõsa. Neil on ikka selge, et ma eriti lõikelilledest ei hooli :) Nüüd peame ainult otsustama, kuhu täpselt see põõsas meie aias maha tuleb istutada. Hetkel täidab ta meie magamistuba kuidagi koduselt mõnusa sireli lõhnaga.

2 kommentaari:

  1. Sul oli vaga toimekas emadepaev! Kas Kanadas peetaksegi seda samal ajal Eestiga v6i pidasite teie seda paeva lihtsalt Eesti kombe kohaselt? Inglismaal tahistatakse emadepaeva hoopis märtsis, nii et meie eilne pidupäev oli justkui erapidu. See kujunes kyll veidi emadepäevalisemaks, kui Sinul, aga et hommikul oli maja nädalavahetust veetma tulnud kylalisi täis, siis selle asemel, et ise teenindamist nautida, olin hommikul hoopis B&B perenaise rollis ja t6elise emadepäevale kohase tähelepanu osaliseks sain alles kylaliste lahkudes.
    Sulle kingitud sirel ju lausa l6hnab sellel fotol! Selline l6hnav p66sas v6iks endalgi magamistoas olla :)Ei tea, kas raatsidki seda yldse aeda istutada...

    Tervitades,
    Eva

    VastaKustuta
  2. Kanadas on emadepäev samal ajal kui Eestiski. Isadepäev on juunis, kui Eestil on see vist novembris.
    Sirel lõhnab tõesti imeliselt! Jätaks hea meelega tuppa, aga seal kuivab ta ilmselt varsti ära. Olen aga samas avastanud enda jaoks tuppa pandavad lõhnastatud õlid, klaasanuma sisse on torgatud puust oksad, mille kaudu siis vedelik aurustub. Nii et pean endale ühe sirelilõhnalise tuppa muretsema :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)