08.11.12

Halloweeni pilte


Pisut hilinenult eelmise nädala pilte. Mari valmistus juba varakult Halloweeniks, sest tahtis kostüümis kooli minna (üks osa noortest pidi ikka panema endale Halloweeni-teemalise riietuse selga). Valmistas ise sarved pähe, mingi väga eriline konstruktsioon traatidest, teibist ja mustast riidest. Ütlesin, et kui ta järgmine aasta neid ei kasuta, siis panen tööle minnes pähe :) Meil olid töö juures umbes pooled kostüümis Halloweeni päeval. Tekitab teistmoodi toreda õhkkonna, kui näiteks pangakassas sind uhke kübaraga nõid teenindab :D Mõni külastaja naeris lausa südamest.


Kirke ei läinud küll nii kooli, oli hoopis musta parukaga ning prillidega ning mängis oma sõbrannat Susanit. Õhtul eestlasest sõbranna sünnipäevale minnes sai temast selline pisut teistmoodi üleslöödud karatekas. Sõjamaalingud olid ta enda tehtud.


Sõbralikud õeksed... Kirke ei tõmba mitte hoolitsevalt Mari juukseid eemale vaid proovib kaelavõtet teha :) Vasakul pildil on laual näha kaks väikest küünlalaternat, mis Mari nööriga käte külge sidus. 


Et kostüüm ikka viimase peal oleks, siis said küüned ja sõrmeotsad veriselt punaseks. Maril oli esialgu plaanis seekord midagi oma koolisõpradega teha, kuid nendest plaanidest ei saanud asja. Nõnda läks ta ikka traditsiooniliselt sünnipäeva-Halloweeni peole.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)