18.06.13

Prom ehk lõpuball


Eksamid lõpuks läbi ja on aeg pidutsema minna :D Pildil Mari oma väga hea sõbra Amariga, kellest oli pisut juttu paar postitust tagasi. Kena pikk sirge poiss ju ;) Tema juured on Briti Guajaanast, hindu päritolu.


Mari arvas, et ta on justkui teistsugune nüüd, ei tea kuis astuda ja istuda :) Neiu ju harjunud ainult pükstega ringi käima. Kas ma ikka jõudsin nüüd kõik tarkused talle edasi öelda, kuidas ikka kleidis ringi käia...  Amari ema oli väga mures olnud, et Marile peaks ikka lilledega käepaela kinkima, siinsete traditsioonide kohaselt. Mari polnud sellest väga vaimustuses ning minu soovitusel ütles, et meie kultuuris pole see kombeks. Ja oligi asi ants!


Nuputasime ka mida juustega teha. Salongist polnud Mari huvitatud. Siis tuhlasin pisut internetis ringi. Leidsin ühe väga huvitava soengu, kuid Mari juuksed on liiga lühikesed selleks. Otsustasime siis hoopis lihtsama versiooni kasuks. Katsetuste käigus punusin tihedamalt, kuid lõpuks jätsin pisut lahtisemalt. Eriti hästi ei paista pildilt efekt välja, kuid soovitan proovida, kui tüdrukud Mari sugused lihtsad, või kui pole soovi liigselt rahakotti kergendada.


Kas pole nagu ameerika filmist ;)
Nad pidid veel poisi kodust läbi sõitma, et emme saaks ka pilti teha :)

8 kommentaari:

  1. omapärane kleit, Mari on kena neiu.

    VastaKustuta
  2. wow, tòesti nagu ajakirjast!

    VastaKustuta
  3. Ma pääsen ka siis lõpuks siia teid kõiki õnnitlema sellise tähtsa sündmuse puhul (olime puhkusel ja seal oli super aeglane internet :)
    Mari näeb tõesti väga võluv välja. Edu talle uueks alguseks!

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)