16.07.13

Pilte meie kodust ja ümbrusest


Fotomeenutusi möödunust. Loodetavasti ei hakka sellised olukorrad korduma... Samas pole ju meil nii hull, kui mõnel pool mujal maailmas (näiteks Jaapan tuleb kohe meelde). Majad jäid ju paigale ja enamasti on vaid keldrid vee alla jäänud. Meie tänav näeb küll välja nagu prügiladu. Võiks veel hullemgi olla, aga ega siin ei jäeta tänavale pandud kraami niisama vedelema. Juba esimesel päeval olid suurte ja väiksemate autodega inimesed kohal, eesmärgiks midagi neile kasulikku kokku korjata. Tihtipeale ei tähenda, kas mööbel on märg või mitte. Eks kindlasti annab midagi nendega teha, riie vahetada, ma ei tea mis veel... Aga omanikuna ei taha kogu selle jamaga tegeleda, kui vastavad oskused puuduvad. Nii et taaskasutus vohab siin täie hooga.


Kindlustusfirma kordas pidevalt, et võtke aga pilte ja proovige teha kõik, et kahju vähendada. Eks me siis klõpsisime neid pilte. Mõned said siis võetud, kui vett veel vähe oli. Vist arvasime, et asi jääbki tagasihoidlikuks. Hiljem polnud enam aega pildistamise peale mõelda. Ega vist poleks eriti need välja tulnudki, kui valgust polnud ;) Piltidel on näha, kuidas vesi meie kappide sisu on ringi pillutanud, ka sahvris. Mõned sahtlid jäid meil ka kuidagi kahe silma vahele. Sealt tassisime pärast hulgaliselt vettinud pabereid välja. Lasteraamatutest on väga kahju. Oleks teadnud, oleks juba ammu ära andnud...


Sahvri seinalt on selgelt näha, kui kõrgele vesi tõusis. Kerge hall kord pudelitel pole mitte sellest, et asjad sügaval keldris ;) Ikka kõik puha sissetunginud vee süü.


Tugitoolide padjad ujusid paigalt ära. Vaip on porine ja märg, lahtivõetud kapp on ka meil määratud mahakandmisele... Pildil on ka näha, kuidas põrandale jäänud pappkast on läbi ligunenud... Ja lõpetuseks uputusest inspireeritud viimane moeröögatus ;)



2 kommentaari:

  1. Oh seda elu, mida te kyll olete pidanud labi elama... J6udu ja jaksu sellest yle saamiseks!

    VastaKustuta
  2. Aitäh! Esialgne peata olek on nüüd tagaplaanile läinud :) Eks kõik saa lõpuks korda...

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)