29.04.16

Pulmapäev

29.aprillikuu päeval meie 29. pulma aastapäev! Seda ei juhtu küll iga päev ;) Nõnda me siis seadsime sammud lemmikrestorani "Mandariin", kus kõik saavad oma kõhud just nii palju täis, kui kellelegi meeldib. Muidugi tõstsime ka (vee)klaasi Mari auks. Ta alustab esmaspäeval AMD firmas. Seal on ta kuni järgmise aasta augusti lõpuni. Siis vaja veel aasta ülikoolis professoreid kiusata (või vastupidi). Loodetavasti ei otsusta ta, et aitab õppimisest küll, kui näiteks avaneks võimalus edasi jääda. Aga küll me siis vitsad välja otsime :-)  Kirke puhul saame ka kergendatult ohata, sest kool saab lõpuks läbi ja neiul kindel plaan edasi õppida. Kurtis ainult, et liiga paljud programmid on ta vastu võtnud. Nüüd on raske valikut teha. Kahest ülikoolist pole ka veel vastust tulnud. Parem on, kui need eitavad on :D Aga ükskõik mis ta otsustab, kas läheb ikka hambatehnikuks õppima või langetab otsuse hoopis tööstusdisaineri või arvutivõrkude spetsi kasuks, võime tõesti rahul olla. Ega see koolitee tal just väga kerge pole olnud. Õnneks on ta ise hästi positiivne ning asjalik. Ausalt... isegi meid on ta üllatanud!

4 kommentaari:

  1. Palju õnne! Jätkuvalt toredaid järgnevaid aastaid üheskoos! 29 ja rohkem! Edu ka tublidele lastele! Nad on teil hästi õnnestunud:)

    VastaKustuta
  2. Palju õnne teile! Ja tüdrukud on teil supertublid!

    VastaKustuta
  3. Palju õnne! Nii hea meel teie üle :)

    VastaKustuta
  4. Tänud kõigi heade soovide üle! Eks me ikka proovi edasigi üheskoos rühkida :) Vähemalt kahekesi, sest eks need lapsed ühel päeval oma elu hakkavad elama. Mitte et me neid ära ajaks. Olgu nii kaua meiega kui soovivad.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)