24.12.16

Kaunist jõuluaega!


Jagaks siin mulle saadetud
JÕULUDE VÕLUJOOGI RETSEPTi,
mis kuluks vist meile kõigile ära ;-)


Naudi oma elu! Just sellisena, nagu see on! Kohvitassi jagu uudishimu segatakse kannutäie unistustega ja lastakse sel seista otsustavuse kausis öö aega.

Jook valatakse suurde potti, millel on tugev põhi. Vähehaaval lisatakse kuumust ja segatakse aegamööda. Ära liiga pikalt keeda, et joogi tundlikkus ei kaoks.


Lisa kiiresti rõõmusid ja usku heasse elusse. Näpuotsaga juurde tunnustust ja paindlikkust.


Armastuse ja andmisrõõmuga võib jooki julgesti ja hirmuta tarvitada ka seltskonnas. Klaasi servale pannakse päikesekarva lootuse kroonlehti...


Meie kodus juba kolmandat aastat aga kuusepuud ei ole. Ainult kuuseoksad, mis hüljatuna tänavaäärde jäetud. Ja mõned kadakaoksad, mis ma maja eest kasvavatelt põõsastelt harvenduseks lõikasin. Nad toovad meile jõulurõõmu. Suurim tunnustus aga tütarde sõbrannalt, kes arvas, et just selline jõulune kaunistus meeldiks temalegi oma koju ;-)

4 kommentaari:

  1. Kaunis Jõulupukett tõesti! Sul on nii pikalt blogimise ajalugu, et seda päevaga läbi ei sirvi. Järgemööda hakkan lugemas käima :)

    VastaKustuta
  2. Aitäh! Palju vähem koristamist pärast ;) Raagus oksad ongi mul jäänud aga aasta läbi tuppa.
    Tead, kümme aastat hiljem on päris tore vahel endalgi tagasi vaadata. Lapsed on vahepeal suureks kasvanud ja ise ka justkui täiskasvanum. Või peaaegu :D

    VastaKustuta
  3. Ilus ja armas jõulukompositsioon! Ja loodust säästev.

    Kaunist jõuluaega ja toredat aastalõppu!

    VastaKustuta
  4. Aitäh! Ma mõtlen ka samamoodi. Kuigi kui vaatan, kui palju kuuski jääb müümata, siis on ikka natuke kahju. Minu sammust pole palju kasu... Kena pühadeaega Sulle :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)