17.05.19

Troonide mängu lõpp...

Peaksin vist alustama sellest, et kunagi ammu nägin neid Troonide mängu raamatuid ja mõtlesin, et võiks ju lugeda. Aga ei mäletagi, miks see mõte katki jäi. Vist tulid teised raamatud vahele. Nagu näiteks tsivilisatsioonide tekkimise ja huku kohta ;-) Mingil momendil vist saabus ka sari telerisse. Aga… meil vist ei olnud enam teleteenust, et isegi kogemata mõne osa peale sattuda. Sõber jagas kunagi, kui vist kolm aastat mööda oli läinud, lausa seeriat vaatamiseks. Ja raamatufaile. Aga… me vaatasime vist selle asemel midagi muud. Nagu näiteks brittide “My Family”.

Ja nõnda need aastakesed mul käest pudenesid. Lausa nõnda, et kuigi mul aegajalt jäi kõrva, et Troonide mäng on käimas, ja ma teadsin, et kusagil on isegi midagi, mida vaadata, siis millegipärast ei ole ma siiani mitte ainsamatki osa näinud. Välja arvatud pildid ja mõni üksik katkend. Aga vist selleski osas olen täiesti vaeslapse mõõtu. Kui keegi mingist peategelasest räägib, siis mul pole aimugi, kes ja kus. Kas ei olnud nõnda, et peategelasi muudkui langes kui kärbseid…? Nii palju siis minu teadmistest.

Vabandust, kui keegi sattus siia, sest arvas, et mul on mingi salajane teadmine, mis täpselt viimases osas juhtuma hakkab. Mul pole õrnematki aimu. Nii palju tean (või arvan teadvat), et viimane osa on filmitegijate poolt üksipulgi läbi vaadatud, et mõni 21.sajandi asjandus kogemata kaadrisse pole jäänud :-)
Aga isegi kui mul pole vastust, siis ei ole vaja muretseda… siin on Toronto lehetoimetaja loetlenud kõik mängude lõppemise head ja halvad versioonid :-) Ma ei oska hästi seisukohta võtta ega kommenteerida, sest mitte ükski nimi ega seik ei ütle mulle mitte kui midagi.

Tegelikult jäin mõtlema selle peale, miks tehakse filmiapsudest mõnikord nii suur number. Minu meelest on need naljakad. Ja näitavad, et me kõik oleme ekslikud. Kindlasti ei sega see filmivaatamist ning ei tekita mul tunnet, et Appi küll! Nüüd on minu filmivaatamine täiesti rikutud. Isegi öösel ei saa rahulikult magada. Kallid inimesed, need on ju ainult filmid. Need ei ole päris, nad isegi ei kandideeri “päris” peale :-)

Pildi napsasin siit. Tundus selline põnev kompositsioon ;-) Küsimus on, kas ma peaks nüüd ikka vaatamise ette võtma, kui sari läbi saab...???? Või peaks hoopis raamatud läbi lugema???? Või jätma rahumeeli kõik vahele????

3 kommentaari:

  1. Jäta vahele, selle ajaga on palju paremat ette võtta.

    VastaKustuta
  2. Anonüümne18/5/19 08:55

    Samal teemal: https://kinoveeb.delfi.ee/uudised/polegi-nainud-julia-roberts-pajatas-et-ta-pole-troonide-mangu-kunagi-vaadanud?id=86249433

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mul ei ole nii kindlaid põhjuseid, miks ma ei vaataks. Justkui olin valmis, aga ikka ei vaadanud. Kui oleksin ulmekate fänn, siis vist poleks edasi lükanud. Või kui meil teleteenus oleks, siis vast oleks juhtunud kogemata mõne osa peale ja jäänud järgmisi osi ootama :-) Kirke just ütles, et tema võttis ette, et meeldis, aga viimased seeriad polevat tasemel.

      Kustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)