tag:blogger.com,1999:blog-480000073206889931.post1252848876959078184..comments2024-03-21T03:09:38.996-04:00Comments on MINU KANADA ELU: Beseekook õhitud riisigaenetimmhttp://www.blogger.com/profile/18030740326331832871noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-480000073206889931.post-16852860796316494092011-09-26T07:35:37.935-04:002011-09-26T07:35:37.935-04:00Tegin seda beseed nädalavahetusel ja pean tunnista...Tegin seda beseed nädalavahetusel ja pean tunnistama, et ei tulnud hea. Järgisin retsepti ahju kuumuse osas ja küpsetas 40 min. Kõige parem oli pealmine kiht, hea krõbe, aga selle all oli kohe niiske vahune riisipudi, riisiterad olid süües üsna nätsked ja kõvad. pooleks lõikamisest ei saanud juttugi olla. Ilmselt Sul õigus, et peab kauem ja madalamal kuumusel olema, aga ei tea, kuidas see riisile mõjub. Enivei, enam seda ei proovi, jään traditsioonilise besee või riisikrõbinad+vahukomm juurde.pagulanehttps://www.blogger.com/profile/11075919297835838630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-480000073206889931.post-36376030359187198462011-09-08T22:29:43.445-04:002011-09-08T22:29:43.445-04:00Ma loodan, et maitseb :)Ma loodan, et maitseb :)killukehttps://www.blogger.com/profile/18030740326331832871noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-480000073206889931.post-11097692609981561162011-09-08T14:10:17.105-04:002011-09-08T14:10:17.105-04:00üritan peagi järgi proovida!! pildid on küll isuär...üritan peagi järgi proovida!! pildid on küll isuäratavad! :) aitäh jagamast!Reinehttps://www.blogger.com/profile/12744857967815113131noreply@blogger.com