06.07.12

Palav...

Toronto on kuumuse pilve sees. Kraadiklaas näitab 36 ja niiskuskoefitsiendiga oleme justkui üle 40 soojuses. Ja seda on selgelt tunda. Ainult mõni minut rahulikku kõndi ja juba tunned, kuidas keha kergelt higiseks tõmbub, veel mõni minut või tund ja ei jõuagi imestada, kas kehas tõesti nii palju vett on (õhuniiskus teeb asja tuhat korda hullemaks, võrdluseks minu vana soovitus... proovi istuda kasvuhoones, kui ruumi, siis kõnni ka ;). Hommikul läksin kella seitsme ajal koeraga kepikõnnile ja tavalise 2 tunni asemel pidasin tunni vastu. Koju jõudsin nii et higi lihtsalt voolas. Koko oli ka päris läbi ning ainult lõõtsutas ja oli kõige jahedamas kohas siruli. Meil on õnneks õhujahutaja olemas, aga hoian toas umbes 26-27. Kui just ei rabele, siis võib sellega vaata et külm hakata :)

5 kommentaari:

  1. Ma siin olen näinud märjaks kastetud koeri jalutamas.

    VastaKustuta
  2. Mul on vesi muidugi kaasas, aga lisaks joomisele valan koerale pisut seda pähe. Märkan ka kohe, kui ta ära väsib, siis kisub pargitee ääres olevate pinkide poole. Teab, et seal saab pisut istuda ja logeleda :)

    VastaKustuta
  3. Tulin just samasugusest "põrgukatlast" - Budapestist. Imestasin, et kuidas nad seal küll elada suudavad/saavad! Vot ja nüüd ongi keegi kelle käest küsida - kuidas te sellises kliimas elada suudate?

    VastaKustuta
  4. Nii nagu kõik need teised miljonid inimesed siin :) Ja ega sellest niiskest kuumusest enne ise aru ei saa, kui selle sees oled.
    Tegelikult ikka tänu õhujahutajatele. Enda kodus ma külmkappi ei tekita, pigem hoiab see niiskuse eemale (aknaid suvel eriti lahti teha ei saa...) Paljudes kohtades on see minu meelest liiga madala temp peale seatud.
    Siiapoole tasub minu meelest septembris reisida, kui on veel soe ja sügisvärvid täies uhkuses väljas.

    VastaKustuta
  5. Anonüümne19/7/12 09:57

    Jess, vähemalt Eestis on üle mitmesetme aasta jälle normaalne eestimaine suvi -K-

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)