27.02.14

Miinuskraadid ja kevad...


Täna hommikul arvas keegi aknast välja vaadates ja päikesesära imetledes, et ongi kevad kohe käes. Ma ei tea küll kust otsast. Väljas on hetkel (so hilja õhtul) miinuskraadid kusagil 20 ligi ja tuulefaktoriga koos kusagil üle -30. Koeraga välja minnes tahtis külm nina ära võtta ja hoolimata kahest soojast fliisist talvemantli all kiirustasin väga kiiresti koju tagasi. Isegi  kutsa lonkas vaheldumisi kolme käpa peal, sest maa on jäine (ei pannud seekord papusid talle jalga). Hommikul polegi vaja kraadiklaasi vaadata, et aru saada, kui külm siis on. Kui vannitoa aken on jäälilledes, siis on selge, et tasub soe villane kamps üles otsida. Muide, umbes seitse minutit peale hommikust kommentaari tõmbus taevas halliks ning hakkas kergelt tuiskama. Tuul on väga kõva olnud. Märtsikuuks ennustatakse külma jätkumist, kuigi ehk natuke soojemat kui praegu, kusagil esimese kümne miinuskraadi vahel päevast kõikumist.


6 kommentaari:

  1. Loodus ongi parim kunstnik :)

    VastaKustuta
  2. Ilus pilt! Meil siin Eestis sel aastal vastupidi: lumikellukesed juba õitsevad ja täitsa kevade tunne on juba. Tavaliselt hakkab teil enne kevad kui meil siin. :)

    VastaKustuta
  3. Sel aastal oli meie kandis jäälilli vaid mõnel üksikul päeval. Sellest on isegi natuke kahju... aga ainult natukene. Soojus on nii mõnus :)

    VastaKustuta
  4. Sel aastal=sellel talvel

    VastaKustuta
  5. Meil on jäälilli mitme aasta eest takkajärgi ja vist mitme aasta eest ette ka :)

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)