28.10.14

Valimised Ontarios


Pean nüüd kõiki neid kurvastama, kes põnevusega ootavad teateid Toronto linnapea, Rob Fordi, järjekordsetest "seiklustest". Nimelt saab Kanada suurlinna uueks juhiks hoopistükkis John Tory, kes ei paista sugugi sama põneva taustaga olema kui ta eelkäija. Ega ei teagi, kas Ford oleks võitnud, sest kahjuks/õnneks (vaba valik ;) pidi ta tõsise tervisehäda pärast loobuma uuest katsest. Tema vend proovis küll endast anda kõik mis ta võimuses, kuid jäi Tory'le viimaks ikka alla. 

Kelle poolt siis mina olin... Peaaegu jõudsin juba mingil hetkel mõelda, kui Rob Ford veel linnapea kohta jahtis, et tühja kah, elu oli ju tema all põnev ;)  Aga lõpuks andsin hääle hoopis 19-aastasele noorele neiule - Morgan Baskinile, kes oli üks linnapea kandidaatidest (kokku üldse üle 65!, kuigi ainult kolmel oli mingit lootust kuhugi välja jõuda). Muidugi teadsin, et ega tal mingit võimalust pole, sest suure tõenäosusega viib Tory võidu koju (noor neiu jäi kaheksandaks, mis polegi paha, esikümnes ju!). Lihtsalt tahtsin ühte noort inimest toetada, kes pidas oluliseks oma kandidaadi esitamisega tuua tähelepanu alla tema põlvkonna mured ja vajadused. Samas soovis ta enda esitamisega valima tuua rohkem nooremaid. Lisaks ei ole põhjust kellelgi toriseda, et noored millestki tõisest huvitatud pole :D Mari igal juhul läks kohale ja meelitas ka oma sõpru minema (tema jaoks esimest korda valida). Valisime ka linnaosa esindajaid (minu valitud Kinga Surma, juba nime pärast pidu ju hääle andma ;) jäi küll teiseks. Kes minu moodi kukalt kratsib, mis inimene sellise kummalise nimega isik õieti on, siis võin öelda, et on kena heade mõtetega poola päritolu naine, keda võis toetada küll.

Aga egas siis midagi, jääme ootama nelja aasta pärast toimuvaid valimisi. Sest Fordid teatasid: We'll be back! või midagi sarnast :D (Ja soovin Rob Fordile kõige paremat, et ta vähist jagu saaks)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)