08.02.15

Lund aina tuleb ja tuleb...


Veebruar on siiani küll lume poolest üsna rikkalik olnud. Lisaks, ütleks, et päris jahe on ka. Eilsest peale on pidevalt lund alla tulnud. Õnneks mitte liiga tihedat, aga parasjagu, et teed libedad hoida. Esimest korda sain tunda, kui autoga pidurdades lihtsalt midagi ei juhtunud. Õnneks meie tänava otsas, kus liiklus peaaegu olematu. Ja ega muud polnud, kui ei saanud kohe vasakule pöörata. Tunnistan, et talvekumme meil all ei ole. On all-season, millega siiani päris hästi hakkama saanud. Aga auto on meil vana Fordiga võrreldes ka selline pisike ja mitte nii võimas :)  Ilmselt tasub siiski talvekummid tulevateks talvedeks alla panna, sest hoolimata kliima soojenemisest jätkub meil siin lund ikka parasjagu.

3 kommentaari:

  1. Nii ilus pilt :)

    Kas seal maal ikka müüakse talvekumme?

    Meil sadas eelmine nädal 4 päeva järjest, hanged nüüd kõrged. Hetkel aga päeval sulatab ja öösel miinus. Hetkel on juba -10.
    Brr.

    Kui karmiks talvel teil miinuste poolest enamasti läheb?

    VastaKustuta
  2. Talvekumme müüakse aga mitte naelkumme. Isegi mina pean nende "all season" kummidega ettevaatlikumalt kui tavaliselt sõitma. Talv on siinkandis keskeltläbi sama mis Eestis aga aastad erinevad.

    VastaKustuta
  3. Tänud pildi kiitmise eest :-)
    Talved on tõesti väga erinevad. Mõnikord pole lumest jälgegi, teinekord ei jõua ära kühveldada. Külma võib olla ikka päris korralikult. Eriti kui veel põhjatuul sellele kaasa aitab. Hea on ikka korralikku talvevarustust valmis hoida :-) Ja mida põhjapoole, seda külmem ;-). Kui aga leebet talve otsida, siis võiks Vancouveris elada, seal ei lähe pea kunagi alla nulli.
    Naelkummid on siin keelatud. Talvekummid on minu teada aga ainult Quebecis kohustuslikud.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)