28.01.16

Kristallkuuliga väljas


Küll on vahva... postitasin ühe kristallkuuli foto ühes FB grupis ja seal oli päris mitu, kes ideest kinni haarasid. Nii et varsti on lootust rohkem sarnaseid pilte näha. Siin näide samast kohast suurema ja väiksema taustaga.

5 kommentaari:

  1. Meil oli eelmisel nädalavahetusel imeilus lumine-härmatisene talveilm, küll oleks tore näha, kuidas sinna kuuli saaks paigutada. Aga muidu see kuul tundub loovat siiski mingi varakevadise selge ja erksa meeleolu. Või tundub see nii sellepärast, et su piltidel ongi kevadine hõng.

    VastaKustuta
  2. See talvine päev oli päris kevadine. Külm, aga mõnusalt päikseline. Meil on sel aastal imevähe lund tulnud ja tavapärasest soojem on olnud. Vaid ühel korral pidime natuke teelt lund lükkama. Aga eks veebruar ja märts ole ees. Eks näis, mis need toovad. Ühte sellist väga sooja talve mäletan ka, kui lapsed väiksemad.

    VastaKustuta
  3. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  4. No need kuuliga fotod on ikka super vägevad. Endalgi tuleb kuuli isu peale :) MIs suurusega sul see pallike on?

    VastaKustuta
  5. Kuidagi jäi kahe silma vahele kommentaar. Minu kuul on 80mm. Parasjagu mahub jaki taskusse. Kristallkuuli fotograafid soovitavad just seda suurust. Neid müüakse Amazonis ja eBays. Ostsin vist viimasest.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)