29.10.15

Uuestisündinud Fotojaht

Ma pean ütlema, et mul on tõeliselt hea meel, kuidas fotojaht uues kuues käima on läinud :) Ega ma siin eriti ei tohiks hõisata, sest oleme kolmanda nädala alguses, aga loodetavasti leidub ikka tulevikus ka huvilisi. Tundub, et Facebook on rohkem inimesi kaasa tõmmanud, toonud ka Instagramist mõne ära või jätnud mõne kahele poole pendeldama. Ise eelistaksin küll viimast, kuid tõenäoliselt on see paljudele siiski üsna tume maa veel. Kui Windows viimaks oma Instagrami rakendusega välja tuleb, vast siis saaks seda rohkem kasutama hakata. Sest see on palju "fotosõbralikum".

Facebookis olen küll võtnud suure juhi rolli, aina käsin, poon ja lasen :) Ei luba teistel postitusi teha kui ainult administraatori(te)l. Hetkel olen muidugi üksi, kuigi mõttes on üks veel juurde paluda. Samas on üksi tegemine lihtne, ei teki liiga palju riidusid :P Kaua endaga ikka jõuab vaielda. Vaatame, kuis läheb edasi. Aga hetkel hoian sama formaati, kus mina postitan "teemafoto" ning selle alla saab jätta kommentaariumisse oma pildid. Hoiab kõik kenasti koos ning teavitab teisigi, kui foto üles laetud. Album oleks ideaalne, kuid võin oma kogemustel põhinedes pea anda, et siis tekib neid, kes postitavad ikka ajajoonele ja neid, kes siis albumit kasutavad. Nii et kõik jääb nii kuis praegu on :D  See olen ikka mina siin, kes poob ja käsib ;)

Siia veel mõned üleslaetud fotod sügislehtede ja "alt üles" teema alt.


 

Mõned minu fotod alt üles teema all:

 

Viimaks minu sügsiene foto, mille alusel valisin "alt üles". Tol hetkel veel ei mõelnud ma fotojahi ülesäratamise peale :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)