07.02.24

Kirke kaanetüdrukuks

Pikalt täna ei lobise, lihtsalt palun, kui aega, siis anna oma hääl Kirkele. Ta kandideerib ühes ajakirjas kaanetüdrukuks. Ajakiri ise on Inked, ehk siis pühendatud tätoveeringutele. Hääli saab anda veel kaheksa päeva. Vaata siia, Kirke kirjutab natuke endast ka.

Siin tekst inglise keeles. Jätan endale tulevikuks ;-)

What is your favorite tattoo on your body and why?
 My favourite tattoo on my body would be my arm band. I visited my home country of Estonia and got a local artist to tattoo a traditional design from Hiiumaa, where my grandmother was from. I've always loved the look of the traditional designs from Estonia and growing up I would wear the traditional dress of Hiiumaa so this tattoo has a lot of meaning to me. My back piece is a close second though! my artist @juli.tattooing did an amazing job creating such beautiful art on my back.

What is one thing that you would like everyone to know about you?
 I work as a dental technician but my true passion is karate. I've been practicing for 20 years now and have received my 4th degree black belt last year. I'm planning on competing in the world championships in Japan next year, wish me luck!

 If you were voted Inked Magazine's cover girl, what would you do with $25,000? I plan on donating some of the money towards a charity for breast cancer research. The rest I think I'm going to buy a bike as I've seen bike prices rise so much since COVID and I still ride the bike I got when I was in highschool from goodwill. (Also it will help fund me going to Japan next year).

8 kommentaari:

  1. Andsin hääle :) Hiiumaa muster on äge ja kordumatu - ei olegi sellist tätokat kunagi näinud. Pöidlad pihus!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jah, see ümber käe vöömuster on lahe. Ta käis Tartus ühes stuudios tegemas. Mul üks tuttav endine sõdur (ikka Invictus mängude päevilt Torontos) oskas soovitada :-)
      Aitäh hääletamast :-)

      Kustuta
  2. Käevõru-tätuu on väga ilus! Õlavarre oma kindlasti ka. Edu!
    Hääletamisega jäin hätta, minu arvates hakkas leht autentimist nõudma nende kontodega, mida ma ei kasutaks igal pool.

    VastaKustuta
  3. Aitäh :-) Jah, nõuab FB kontoga autenteerimist, või krediitkaardiga. Ega ma ise enamasti ei kipu seda ka tegema. Nüüd tütre pärast ikka pidin ;-)

    VastaKustuta
  4. Ma olen 2x Kirke poolt hääletanud, üleeile ja täna, eile kahjuks unustasin. Plaanin hääletada veel paaril tuleval päeval, kuniks võimalik. Ta on nii inspireeriv ja stiilne noor naine.

    VastaKustuta
  5. Hääletasin ka. Aga miks Kiki?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kirkest sai Kiki üsna noorest peast, kui teda nõnda kodus kutsuma hakkasime. Kui ta kooli läks, siis panime kirja ta õige nime ja ka hüüdnime. Nii et igal pool inglisekeelses keskkonnas on ta Kiki, sest seda on neil kergem välja öelda :-)

      Kustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)