11.07.09

Äike

Mulle meeldib vihm, ja äike ei ehmata mind väga kergesti. Isegi sel korral, kui äike meie aias puu sisse lõi ja mina Tomiga akna peal parasjagu kõike seda imetlesime. Olin kaheksandat kuud rase ning sellise mürtsatuse peale oleks võinud Mari vabalt märku anda, et nüüd aitab, aeg on ise seda maailma uudistama tulla.

Täna hommikul olin päris vara üleva ja kiirustasin üha tumedamaks muutuva taeva all poodi. Ostud tehtud hakkas juba kergelt tibutama. Kui koju sain, kallas päris korralikult. Viisin kaks kotti tuppa ning uksest uuesti välja astudes ehmatasin päris korralikult. Hetkeks läks kõik helevalgeks ning kohe selle järel täitis tervet ilma kõrvulukustav mürin. Päris kindlasti lõi välk kusagil lähedal sisse. Võtsin pisut hiljem vihmasadu linti, kuigi selle ajal peale oli asi juba pisut rahulikumaks läinud. Imestan siiamaani, kui võimas võib siin äike olla.


1 kommentaar:

  1. Anonüümne13/7/09 03:56

    Vihm on just selline mõnus, mida on tore toas kuivana nautida. Aga äike on hirmutav, kui ta just nii täpselt maja kohal tegutseb. -K-

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)