17.05.12

Karate kevadturniir

Emadepäeva nädalavahetus möödus meil täielikult karate tähe all. Tom on kõigest pikemalt kirjutanud, minul jääb ainult üle korrata, et Kirke sai katas kolmanda koha ja Mari vabavõitluses ka kolmanda, katas jäi ta neljandaks. Ikka veel püsivad nad seal eespool, aga õnneks enam karikaid ei jagata :) Mul jääb rohkem vaba ruumi kodus. Mari oli ka kohtuniku rollis noorematele ning Kirke aitas taas einelauas. Proovin ka video üles riputada, aga jändan endiselt Windows 8ga, mis mõned programmid sassi ajanud. Eks pean teise arvuti peale minema.

Võtsin eelmise kevadise karateturniiri video maha, sest mingi tarkpea (kes pidi endale nõnda raha tegema) väitis, et juurdelisatud muusika on "tema oma". Õieti pole see tõesti ka minu oma, kuid tema oma ka mitte. Olen kasutanud helitöid, mida jagatakse tasuta kasutamiseks (mõne eest olen natuke raha annetanud ka). Sama tarkpea olevat näiteks ühe video puhul väitnud, et heli on ka tema oma. Heliks oli aga linnulaul, mida inimene oma koduaias filminud!!! Nõnda saab ta panna reklaamid videotele külge. Ma oleks võinud asja vaidlustada (nagu tegelik muusika looja ka oma kodulehel soovitab), aga otsustasin, et võtan filmi lihtsalt maha ning panen hiljem uuesti üles :) Google kahjuks pigem soosib neid reklaamide panemisi, ning venitab vaidlustega.

3 kommentaari:

  1. Tublid plikad!
    Su tüdrukute karate videosid oleme koos Andersiga nüüd vaatanud :-)

    VastaKustuta
  2. Palju 6nne tublidele tydrukutele! Nad naevad nii uhked valja oma medalitega!
    Tobe lugu selle targutajaga. Selline asi ajab lausa tuju ara. Hea, et sa kergeusklike killast pole ja tema ahvardustele vastu seisid.

    Tervitades,
    Eva

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)