31.03.16

Kirke töid


Ma oleks pidanud eelmise postituse juurde hoopis Kirke kunstitöid juurde panema ;) Siin mõned neist. Igaühega on ka seotud oma lugu. Nagu näiteks vasakus all nurgas kujutab ta ennast, kes ta on ja mis teda mõjutab (loomulikult karate ja jaapani multifilmid/koomiksid). Paremas ülemises nurgas aga pidid nad disainiklassis valmistama papist tooli, millel ka istuda saab. Sai tõesti. Kuni me siiski selle lõpuks ära põletasime. 


Ma toon eraldi veel välja kleidi, mis samuti disainiklassis valmistatud. Teemaks taaskasutus. Aluskleidiks on üks vana pulmakleit, seelikuosa on mingist huvitavast papist, vöö origamililledest (tal võttis parasjagu aega, et neid kõiki voltida) ning ülemisel osal on kasutatud pusletükke. Lõpuks pihustas ta ülevalt kõik värviga üle. Minu meelest sai kena kleit. Juhendaja meelest ka. Palus luba see kooli jätta, et tulevastele klassidele eeskujuks seada. Kleidi pilt sattus ka kooli aastaraamatusse.


Viimaks Kirke disainitud möödunud jõulude piparkoogimaja. Kui keegi arvas, et torn juhtumisi majal kõver oli, siis eksis. Kõik oli plaanipärane ;)

4 kommentaari:

  1. Väga lahedad asjad! Imetlusväärne loomingulisus :)

    VastaKustuta
  2. Aitäh! Tegelikult on nüüd majas probleem. Ta ei arvestanud üldse, et kunstikõrgkooli sisse saaks. Nüüd käib ringi ja kahtleb, mis teha. Eriti peale seda, kui boss/firma omanik töö juures ütles, et talle meeldiks, kui Kirke ikka disaini õppima läheks :-) See on mööbli disaini- ja tootmisfirma.

    VastaKustuta
  3. Väga vahva! Nii toredad tööd! Valikute tegemine, oo jaa, ei ole see sugugi kerge... Aga miks mitte proovida nii ühte kui teist?!? Aga korraga vist ei saa... Nii et valik tuleb ikka teha - mis esimesena ette võtta...:)

    VastaKustuta
  4. Aitäh! Tegelikult olengi talle öelnud, et õpi hambatehnikuks ja siis hiljem võid oma kunsti teha või õppima minna ;) Tal veel natuke aega otsustada.

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)