05.02.17

Suss-sokid


Vahepeal ma ikka tegelen natuke käsitööga ka :-) 
Siis kui meil siin mõni nädal tagasi soojaahi üles ütles ja ma hea meelega susse oleks kandnud tavaliste paljaste varvaste asemel, ei leidnud ma muidugi ühtegi paari. Võtsin siis lõpuks ette ammu plaanis olnud suss-sokkide kudumise. Tallad olid ka ju valmis ostetud. Hästi mõnus lõng ja üldse edenes kuidagi suurepäraselt. Arvestades, et ma polnud kunagi varem sokke kudunud. Kindaid küll ja igat sorti muid imeasju, kuid sokid on kuidagi täiesti plaanist väljas olnud. 
Kui lapsed neid vaatasid, siis arvasid, et neil võiks ka sellised olla. Mitte et nad neid just kannaks, kuigi Kirke on mul siin modelliks. Ikkagi oma pere lapsed. Kõik me käime kodus paljajalu :-) Aga järgmiseks suureks külmaperioodiks oleks igaks juhuks midagi tagavaraks ;-)  

2 kommentaari:

  1. Anonüümne8/2/17 09:17

    Hästi ilusad.
    Mul on ühed ostetud suss-sokid, aga neil on ainult kootud tald ja ma ei raatsi neid põrandal kulutada, libe on ka. Aga taldu ei oska millestki teha ega kuskilt poest otsida (Eestis).

    VastaKustuta
  2. Tallad võiks ise proovida seemisnahast teha. Vähemalt vaatasin sellise pilguga isegi siin. Sest need on üsna kallid. Ise ostsin kunagi mingi allahindluse käigus. Leidsin juba ka Kanadas vähemalt ühe parkali, kel internetipood ja päris soodsad hinnad nahkade jaoks. Aga seda kõik, kui ma tahaks neid rohkem kuduma hakata :D

    VastaKustuta

Võid siia jätta oma arvamuse. Need ilmuvad kohe-kohe! Nii et ainult kannatust :-)